Αθήνα: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο με επιδειξία που περιφέρεται στο κέντρο – Συγκλονίζουν τα θύματα

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με επιδειξίες στην Αθήνα. Ανάμεσα σε αυτά το πιο σοβαρό ανησυχητικό, έλαβε χώρα στο κέντρο της Καλλιθέας, με θύματα μια νεαρή κοπέλα και ένα ανήλικο παιδί. Μιλώντας αποκλειστικά στην τηλεοπτική εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα», μια 18χρονη κοπέλα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις στιγμές που έζησε η ίδια, αλλά και ένα ακόμη ανήλικο κορίτσι, όταν ήρθαν αντιμέτωπες με τη συμπεριφορά ενός άγνωστου άνδρα, ο οποίος λειτούργησε ως επιδειξίας σε κεντρικό σημείο της περιοχής.
Σοκάρει η μαρτυρία θύματος
Σύμφωνα με τα όσα εξιστόρησε το θύμα της επίθεσης, ο συγκεκριμένος άνδρας βρισκόταν στην είσοδο ενός υπογείου χώρου, τη στιγμή που ένα 6χρονο κορίτσι, το οποίο είναι η αδελφή ενός στενού της φίλου, βγήκε για λίγα λεπτά στην είσοδο της πολυκατοικίας. Η 18χρονη περιέγραψε το σκηνικό αναφέροντας επί λέξει: «Έχει ένα υπόγειο εδώ δίπλα, και καθόταν στην πόρτα στο υπόγειο. Πρώτη φορά, έξω δεν τον έχουμε ξανά δει. Δεν είναι δικό μου σπίτι, απλά καθόμουν εδώ στο σπίτι του φίλου μου που είναι ο αδερφός της. Και είχε βγει λίγο η μικρή εδώ στην είσοδο και βγαίνει αυτός από κει απ’ την πόρτα και της λέει: ‘Έλα δω!’. Και έτρεξε και μου το είπε. Ότι της είπε ‘έλα εδώ’ και δεν πήγε! Ένα παντελόνι αλλά ήταν ανοιχτό το παντελόνι του και χωρίς βρακί».
Διαβάστε επίσης: Οι 9 πιο επικίνδυνες περιοχές της Αθήνας
Η αντίδραση της κοπέλας ήταν άμεση, καθώς παρά τον αρχικό της τρόμο, αποφάσισε να προσεγγίσει τον άγνωστο άνδρα και να του ζητήσει τον λόγο για τις πράξεις του, προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί και να προστατεύσει το ανήλικο παιδί. Στη συνέχεια της συνέντευξής της, εξήγησε τη συνομιλία που είχε μαζί του αλλά και τις περίεργες συνθήκες που επικρατούσαν στο σημείο: «Πήγα εκεί, του λέω δεν πιστεύω να φώναξες τη μικρή και τέτοια. Στην αρχή δεν άνοιγε την πόρτα. Και του λέω γιατί δεν άνοιγες; Είχα πάει λέει κάτω. Και του λέω κάτω τί είναι; Και λέει έχω κι άλλο υπόγειο και λέω τί είναι εκεί και λέει είναι η τουαλέτα. Εντωμεταξύ το υπόγειο είναι σαν εγκαταλελειμμένο. Του λέω φώναξες τη μικρή, μου λέει ‘όχι – όχι δεν ήμουν εγώ’! Και η μικρή μου λέει: ‘λέει ψέματα, στο ορκίζομαι λέει ψέματα!’. Δεν ξέρω τί είναι, άμα είναι άστεγος, αλλά ούτε φως δεν είχε αυτό το υπόγειο. Με κεριά ήταν και ήταν πολύ περίεργα. Φαίνεται ότι δεν είναι στα καλά του ο άνθρωπος. Αυτόν δεν τον έχουμε ξανά δει ποτέ! Φοβόταν. Φοβόταν πολύ! Πρέπει να πάει (φυλακή). Γιατί αν δεν πείραξε τώρα τη μικρή, αύριο μπορεί να πειράξει κάποιο άλλο παιδί!».
Διαβάστε επίσης
Το περιστατικό αυτό έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για μεγαλύτερη προσοχή στις γειτονιές, ενώ η μαρτυρία της κοπέλας αναδεικνύει τον έντονο φόβο που βίωσε το 6χρονο παιδί. Η ανάγκη για άμεση παρέμβαση των αρχών είναι διάχυτη στα λόγια της, καθώς εκφράζει την ανησυχία της για το γεγονός ότι αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος παραμείνει ελεύθερος, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να επαναλάβει αυτή την παραβατική συμπεριφορά σε βάρος κάποιου άλλου ανήλικου στο μέλλον.


![Ρώσοι για την «φάρσα» με τον Θάνο Ντόκο: «Στην Ρωσία δεν θα είχε συμβεί αυτό» – Δείτε τα email που έστειλαν [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/07/thanos-ntokos-farser.jpg)
![Φωτιά στην Οινόη: Γιγαντιαία επιχείρηση με 155 πυροσβέστες και 22 εναέρια μέσα – Απομακρύνονται οι κάτοικοι από τα σπίτια [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/07/oinoe-fotia-1-1.jpg)


0 ΣΧΟΛΙΑ