ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Ράγισε καρδιές ο Μάριος Γεωργιάδης:«Πατέρας είναι αυτός που σε μεγαλώνει» – Συντετριμμένος στην κηδεία του Λεβέντη

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα τον ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.
Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα τον ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα διάχυτης συγκίνησης και βαθύτατου πόνου εκτυλίχθηκαν οι στιγμές του τελευταίου αποχαιρετισμού στον Βασίλη Λεβέντη. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2026, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, ο οποίος βρίσκεται εντός του χώρου του Κοιμητηρίου στο Πανόραμα της Βούλας. Πλήθος κόσμου, αποτελούμενο από στενούς συγγενείς, αγαπημένους φίλους, συνεργάτες αλλά και απλούς πολίτες που εκτιμούσαν την πορεία και το έργο του, συγκεντρώθηκε στο σημείο για να τιμήσει τη μνήμη του και να του απευθύνει το στερνό «αντίο», δημιουργώντας ένα σκηνικό έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Ο βαρύς πόνος των οικείων του και η στήριξη στην οικογένεια

Οι στιγμές στο κοιμητήριο υπήρξαν εξαιρετικά δύσκολες για τα μέλη της στενής του οικογένειας, τα οποία καλούνται πλέον να διαχειριστούν μια τεράστια και δυσαναπλήρωτη απώλεια. Ανάμεσα στα πρόσωπα που τράβηξαν τα βλέμματα λόγω της έκδηλης συντριβής τους ήταν ο πρώην βουλευτής Μάριος Γεωργιάδης. Ο ίδιος έφτασε στον ιερό ναό εμφανώς καταρρακωμένος, κρατώντας από το χέρι και υποστηρίζοντας τη μητέρα του, Νατάσα Μεντεσίδου.

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Λεβέντης: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η σύζυγός του, Νατάσα Μεντεσίδου

Ο Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος είχε αναλάβει και το θλιβερό καθήκον να ενημερώσει πρώτος την κοινή γνώμη για τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν κλήθηκε να μιλήσει στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης που κάλυπταν την τελετή. Με λόγια που ράγισαν καρδιές, περιέγραψε το μέγεθος και την ποιότητα του δεσμού που τον συνέδεε με τον εκλιπόντα, ξεπερνώντας τους τυπικούς βιολογικούς ορισμούς.

«Αυτό που οφείλω να λέω δημόσια σε όλους και αυτό που έγραψα κιόλας είναι ότι μπορεί να μην είμαι βιολογικό του παιδί, μπορεί το αίμα να δημιουργεί συγγένεια, αλλά πατέρας είναι αυτός που σε μεγαλώνει, αυτός που νοιάζεται για σένα, αυτός που είναι δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές. Και ο Βασίλης ήταν παραπάνω από βιολογικός πατέρας για μένα. Ήταν ο άνθρωπος που με μεγάλωσε και είμαι πάρα πολύ περήφανος που είχα την τύχη να τον αποκαλώ πατέρα», ανέφερε συγκινημένος στις τηλεοπτικές κάμερες.

Στις δηλώσεις του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, υπογράμμισε με θάρρος και περηφάνια ότι, αν και δεν υπήρχε βιολογική συγγένεια εξ αίματος, η πραγματική πατρότητα ορίζεται από τις πράξεις, τη φροντίδα και τη συνεχή παρουσία. Εξήγησε ότι πατέρας είναι εκείνος που ανατρέφει ένα παιδί, που νοιάζεται ειλικρινά για την πρόοδό του και που στέκεται ακλόνητος βράχος δίπλα του σε κάθε δυσκολία της ζωής. Συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένος, ότι ο εκλιπών υπήρξε για εκείνον κάτι πολύ ανώτερο από έναν απλό βιολογικό γονέα, καθώς ήταν ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε με αρχές, και δήλωσε βαθύτατα υπερήφανος για την τεράστια τύχη που είχε να τον αποκαλεί πατέρα του σε όλη του τη ζωή.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου