ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Χάος στην Αττική Οδό μετά από καραμπόλα με τρία οχήματα – Δείτε πού υπάρχουν καθυστερήσεις

Τροχαίο στην Αττική Οδό
Τροχαίο στην Αττική Οδό
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αττική Οδό, στο ύψος του κόμβου Μεταμόρφωσης, με εμπλοκή τριών οχημάτων. Κλειστές δύο λωρίδες κυκλοφορίας και αυξημένες καθυστερήσεις στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο.

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30 Ιουνίου) στην Αττική Οδό, όταν σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο ύψος του κόμβου Μεταμόρφωσης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία, καθώς δύο λωρίδες έκλεισαν προσωρινά για την ασφαλή διαχείριση του συμβάντος.

Σύγκρουση τριών οχημάτων

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία επιβατικά αυτοκίνητα, τα οποία συγκρούστηκαν κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες εξετάζουν όλα τα δεδομένα προκειμένου να διαπιστωθεί πώς σημειώθηκε η σύγκρουση.

Παρότι η εικόνα στο σημείο προκάλεσε ανησυχία στους διερχόμενους οδηγούς, οι πρώτες πληροφορίες είναι καθησυχαστικές, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Ωστόσο, τα οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές και χρειάστηκε η επέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών για την απομάκρυνσή τους από το οδόστρωμα.

Κλειστές δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Μετά το τροχαίο, δύο λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο τέθηκαν εκτός λειτουργίας, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των συνεργείων και να απομακρυνθούν τα εμπλεκόμενα οχήματα.

Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία από το σημείο, με τους οδηγούς να καλούνται να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή, καθώς η διέλευση των οχημάτων γίνεται από περιορισμένο αριθμό λωρίδων.

Καθυστερήσεις για τους οδηγούς

Η σύγκρουση είχε άμεσο αντίκτυπο στην κυκλοφορία, προκαλώντας σημαντικές καθυστερήσεις στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αττικής Οδού, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις της τάξης των 10 έως 15 λεπτών, από τον κόμβο της Δημοκρατίας έως το Ηράκλειο.

Η αυξημένη κίνηση σε συνδυασμό με τον περιορισμό των διαθέσιμων λωρίδων δημιούργησε ουρές οχημάτων, με αποτέλεσμα αρκετοί οδηγοί να χρειαστεί να παραμείνουν ακινητοποιημένοι για αρκετή ώρα.

Έκκληση για προσοχή

Οι αρμόδιες αρχές συνιστούν στους οδηγούς που κινούνται στην Αττική Οδό να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και των ανθρώπων της διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου και να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες κατά τη διέλευση από το σημείο του ατυχήματος.

Παράλληλα, όσοι πρόκειται να κινηθούν προς το αεροδρόμιο καλό είναι να υπολογίσουν επιπλέον χρόνο για τη διαδρομή τους, μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία.

Οι εργασίες απομάκρυνσης των οχημάτων βρίσκονται σε εξέλιξη και εκτιμάται ότι, μόλις ολοκληρωθούν, η κυκλοφορία θα επανέλθει σταδιακά στους φυσιολογικούς της ρυθμούς.

Μέχρι τότε, οι οδηγοί καλούνται να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές όπου αυτο είναι εφικτό

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου