Σχοινάς για Γαρμπή: «Ήταν επιλογή να μείνω σπίτι και να μεγαλώσω το παιδί μας – Την πρώτη φορά που την είδα δεν μου άρεσε»

Σε μια συνέντευξη με προσωπικό χαρακτήρα, ο Διονύσης Σχοινάς άφησε για λίγο στην άκρη τη μουσική και μίλησε για τη ζωή του εκτός σκηνής, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης του με την Καίτη Γαρμπή, αλλά και τις επιλογές που καθόρισαν την πορεία του ως σύζυγος και πατέρας. Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη μακρόχρονη κοινή πορεία με την αγαπημένη του, εξηγώντας ότι ποτέ δεν ένιωσε πως η οικογένειά του στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα του. Αντίθετα, όπως είπε, ήταν μια συνειδητή απόφαση που θα έπαιρνε ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη.
Η οικογένεια πάνω από όλα
Ο Διονύσης Σχοινάς δεν έκρυψε ότι σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο της επαγγελματικής του διαδρομής αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά του. Όπως εξομολογήθηκε, δεν τον απασχόλησε ποτέ αν αυτή η επιλογή επηρέασε την καριέρα του, καθώς για τον ίδιο η ανατροφή του γιου του ήταν σημαντικότερη από οποιαδήποτε επαγγελματική επιτυχία.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν με νοιάζει καθόλου αν με πήγε πίσω ο γάμος μου επαγγελματικά. Ήταν επιλογή μου να μείνω σπίτι και να μεγαλώσω το παιδί μας, έγινε όταν έπρεπε. Κάποιος έπρεπε να το κάνει. Ήμουν με τον γιο μου και ήταν τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου». Με τα λόγια αυτά περιέγραψε μια περίοδο που, όπως φαίνεται, θεωρεί από τις πιο πολύτιμες της ζωής του, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε για κάποιο διάστημα πιο μακριά από τη μουσική σκηνή.
Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία στιγμή της κοινής του πορείας με την Καίτη Γαρμπή που να τον κάνει να αισθάνεται ότι έκανε λάθος. Αντίθετα, στάθηκε στη δημιουργία της οικογένειάς τους, υπογραμμίζοντας ότι αυτή αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο της ζωής του. Όπως είπε: «Τι να μετανιώσω; Που παντρεύτηκα τη Γαρμπή και μου έδωσε τον γιο μου; Τι κακό μου έκανε;».
Η πρώτη γνωριμία που δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι αποκαλύψεις του Διονύση Σχοινά για την πρώτη φορά που είδε την Καίτη Γαρμπή. Παρότι σήμερα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η πρώτη του εντύπωση μόνο θετική δεν ήταν. Ο ίδιος θυμήθηκε ότι η πρώτη τους «συνάντηση», έστω και από απόσταση, έγινε σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια. Όπως αποκάλυψε: «Η Καίτη ήταν ακριβώς ό,τι ονειρευόμουν και ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου. Την πρώτη φορά την είδα στο Ribas και δεν μου άρεσε καθόλου, ούτε όπως τραγουδούσε ούτε όπως ήταν ντυμένη. Μετά την είδα και στη Eurovision και λέω “κοίτα θράσος να βγαίνει σε τόσο κόσμο με αυτό το φόρεμα”. Είδα και το κοντινό της μετά, τα 50 δευτερόλεπτα, και λέω “Χριστέ κι απόστολε”.
Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, όλα άλλαξαν όταν την είδε ξανά λίγο αργότερα. Αυτή τη φορά η εικόνα που σχημάτισε ήταν τελείως διαφορετική και, όπως αποκάλυψε, εκείνη τη στιγμή ένιωσε πως είχε απέναντί του τη γυναίκα με την οποία θα ήθελε να περάσει τη ζωή του. Συνεχίζοντας την αφήγησή του είπε: «Μετά την είδα στο Poseidonio με τον Λάμπη (Λιβιεράτο) και λέω “αυτήν την παντρεύτηκα”. Στην αρχή δεν μου έδινε σημασία, ήμουν αόρατος. […] Στο πρώτο μας τηλεφώνημα με την Καίτη, με πήρε στις 5 το πρωί και το κλείσαμε στις 2 το μεσημέρι».
Διαβάστε επίσης
Η πολύωρη εκείνη τηλεφωνική συνομιλία φαίνεται πως αποτέλεσε την αρχή μιας σχέσης που εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο σταθερούς γάμους της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Σε μια εποχή όπου οι σχέσεις των ανθρώπων της δημοσιότητας δοκιμάζονται συχνά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και την έκθεση στα μέσα ενημέρωσης, ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή συνεχίζουν να πορεύονται μαζί. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να κρατήσουν ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή, επιλέγοντας να στηρίζουν ο ένας τον άλλον όλα αυτά τα χρόνια. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά και οι κατά καιρούς δηλώσεις τους, δείχνουν πως εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τη σχέση τους με την ίδια αφοσίωση που είχαν από την αρχή.






0 ΣΧΟΛΙΑ