Εξέπληξε τους πάντες η Νανά Παλαιτσάκη: Έκανε πλαστική ανόρθωσης λαιμού – Τι είπε για το αποτέλεσμα

Μια άκρως προσωπική και θαρραλέα αποκάλυψη επέλεξε να μοιραστεί με το κοινό της η Νανά Παλαιτσάκη, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αμεσότητα και την ειλικρίνεια που τη χαρακτηρίζουν σε όλη τη διάρκεια της μακράς επαγγελματικής της πορείας. Η ίδια υπεβλήθη πρόσφατα σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού και, αντί να επιλέξει την οδό της σιωπής ή της απομόνωσης μέχρι την πλήρη αποκατάστασή της, αποφάσισε να επικοινωνήσει το γεγονός με απόλυτη διαφάνεια.
Η διαδρομή προς το χειρουργείο ξεκίνησε με αφορμή ένα εντελώς διαφορετικό και καθαρά ιατρικό ζήτημα, το οποίο αρχικά την οδήγησε για εξέταση σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα. Η δημοσιογράφος περιέγραψε ότι επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» προκειμένου να αντιμετωπίσει μια έντονη ενόχληση που είχε εμφανιστεί στο τριχωτό της κεφαλής της.
Εκεί ήρθε σε επαφή με τον διευθυντή του τμήματος μικροχειρουργικής, πλαστικής χειρουργικής εγκαυμάτων και αναφοράς μελανώματος, ο οποίος, αφού αξιολόγησε την κατάσταση, της συνέστησε την άμεση χειρουργική αφαίρεση του συγκεκριμένου ευρήματος. Η απόφαση ελήφθη άμεσα και οι δυο τους προχώρησαν στον προγραμματισμό της επέμβασης.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των προπαρασκευαστικών ιατρικών συναντήσεων και των συζητήσεων που είχε με τον εξειδικευμένο χειρουργό, η τροπή των πραγμάτων άλλαξε, καθώς γεννήθηκε η ιδέα για μια παράλληλη αισθητική διόρθωση. Έχοντας εντοπίσει μια έντονη χαλάρωση στην περιοχή του λαιμού που την ενοχλούσε αισθητικά, και λαμβάνοντας υπόψη τα εξαιρετικά διαπιστευτήρια και την επιστημονική κατάρτιση του γιατρού, σκέφτηκε ότι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να προχωρήσει και σε μια ανόρθωση λαιμού.
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία υπό τοπική αναισθησία, γεγονός που επέτρεπε στη δημοσιογράφο να διατηρεί πλήρη επικοινωνία με τον γιατρό καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, η οποία διήρκεσε όσο ακριβώς έκρινε απαραίτητο ο ειδικός.
Πλέον, η ίδια βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και της σταδιακής αποκατάστασης, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό και την απόλυτη ικανοποίησή της για τα πρώτα ορατά αποτελέσματα. Παρά το γεγονός ότι είναι αναγκασμένη να φορά τον ειδικό πιεστικό επίδεσμο που καλύπτει το κεφάλι και τον λαιμό της για μερικές ημέρες ακόμη, επισημαίνει ότι η διαφορά στην περιοχή είναι ήδη εμφανής. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι η παρέμβαση περιορίστηκε αποκλειστικά στο κατώτερο τμήμα του προσώπου, αφήνοντας ανέπαφο το άνω μέρος, και έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όλες τις γυναίκες, τονίζοντας ότι όταν κάποιος επιθυμεί πραγματικά να διορθώσει κάτι που τον ενοχλεί στην εμφάνισή του, έχει κάθε δικαίωμα να το τολμήσει.
Όταν η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε ανοιχτά για την ιστορία της: «Υπήρξα θύμα κακοποίησης» – «…Της είπε πού θα βρει το κεφάλι μου…»
Με πάτημα τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα η Νανά Παλαιτσάκη περιέγραψε στο πλατό της Super Κατερίνας τις δικές της μαρτυρικές στιγμές κακοποίησης στα χέρια πρώην συντρόφου της.
«Δεν είμαι τυχαία εδώ. Έχω υποστεί κακοποίηση. Είχα προχθές το τέταρτο δικαστήριο κι ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό και μετά από εμένα κακοποίησε μία άλλη γυναίκα. Είναι κατά συρροή κι είναι έξω. Δεν μπορεί να διανοηθεί κανένας τον τρόμο και τον φόβο ενός ανθρώπου όταν απειλείται, εκβιάζεται και προσπαθεί να βρει το κουράγιο να ξαναθυμηθεί τα γεγονότα που συνέβησαν και βρέθηκε σε εκείνη τη θέση. Υπέστη ενδοοικογενειακή βία και ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε.» είπε η Νανά Παλαιτσάκη και περιέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό.
Διαβάστε επίσης
«Βρέθηκα να είμαι απειλούμενη, εκβιαζόμενη από σύντροφο και να φεύγω από το σπίτι μου ξυπόλητη και να πηγαίνω στο αστυνομικό τμήμα, όπου έπρεπε να περιμένω 1,5 ώρα μέσα στο κρύο να τελειώσει η ανάκριση» δήλωσε μεταξύ άλλων η Νανά Παλαιτσάκη και συνέχισε: «Φοβήθηκα να πάω στο σπίτι μου, ζήτησα περιπολικό και δεν υπήρχε. Ευτυχώς οι αστυνομικοί μου είπανε ότι θα περιμένετε εδώ και δεν θα πάτε αν δεν σας συνοδέψουμε εμείς. Με πήγαν οι αστυνομικοί και μόλις είδε τον φάρο του περιπολικού έφυγε. Στείλαμε εξώδικο με τη δικηγόρο μου για να απομακρυνθεί από το σπίτι, το βρήκε, ήρθε στο κανάλι, μπήκε μέσα, με κλείδωσε στο γραφείο κι άρχισε να με απειλεί, με κλώτσησε και φώναξα την άμεση δράση. Αυτά έγιναν το 2020-2021.» Διαβάστε περισσότερα εδώ.
![Βρετανία: Σύγκρουση τρένων στο Μπέντφορντ – Αιμόφυρτοι επιβάτες στο δάπεδο [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/06/vretania-sygkrousi.jpg)





0 ΣΧΟΛΙΑ