ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στα Χανιά με την 45χρονη Σταυρούλα: «Δεν μπήκε ποτέ σε λεωφορείο» – Η αποκάλυψη που αλλάζει τα πάντα

Σταυρούλα Λεβεντάκη
Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την εξαφάνιση της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη από τα Χανιά, μια υπόθεση που εξακολουθεί να προκαλεί έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία και να απασχολεί τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από την εφημερίδα «Πατρίς» και το Patris.gr, οι έρευνες στρέφονται πλέον σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, ενώ σημαντικές μαρτυρίες φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα γύρω από τις τελευταίες κινήσεις της αγνοούμενης.

Νέα στοιχεία από τα ΚΤΕΛ και έρευνες για κάθε ενδεχόμενο

Η 45χρονη εξαφανίστηκε στις 30 Μαΐου και από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, δεν έχει εντοπιστεί κανένα στοιχείο που να αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη μετά τις τελευταίες επιβεβαιωμένες εμφανίσεις της στην περιοχή του Βαρυπέτρου. Ένα από τα βασικά ερωτήματα που απασχολούσαν τους ερευνητές ήταν αν η γυναίκα επιβιβάστηκε σε λεωφορείο προκειμένου να επιστρέψει στα Χανιά, όπως φέρεται να σχεδίαζε. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το Patris.gr, οι οδηγοί του Αστικού ΚΤΕΛ δεν θυμούνται να την είδαν σε κανένα από τα δρομολόγια της ημέρας εκείνης.

Σοκ στην Κρήτη: Η υπόθεση της 45χρονης που προβληματίζει τις Αρχές
Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της Σταυρούλας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μαρτυρία οδηγού που εκτελούσε τα δρομολόγια του λεωφορείου Νο19 κατά τις μεσημεριανές, απογευματινές και βραδινές ώρες της 30ής Μαΐου. Όπως φέρεται να ανέφερε, η Σταυρούλα ήταν γνωστή στο προσωπικό του ΚΤΕΛ, καθώς χρησιμοποιούσε συχνά τη συγκεκριμένη γραμμή και συνήθιζε να επιβιβάζεται από συγκεκριμένη στάση στην περιοχή των Ποτιστηρίων.

Παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να είναι απόλυτα κατηγορηματικός, ο οδηγός υποστήριξε ότι δεν θυμάται να την είδε εκείνη την ημέρα να ανεβαίνει στο λεωφορείο. Πρόκειται για μια πληροφορία που αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς ενισχύει το ενδεχόμενο η 45χρονη να μην κατάφερε ποτέ να αναχωρήσει από την περιοχή όπου εντοπίστηκε για τελευταία φορά. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η γυναίκα χρησιμοποιούσε πάντοτε χάρτινα εισιτήρια και όχι ηλεκτρονική κάρτα ή ηλεκτρονικό εισιτήριο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιο ψηφιακό αποτύπωμα που να μπορεί να επιβεβαιώσει με ακρίβεια αν επιβιβάστηκε ή όχι σε λεωφορείο την ημέρα της εξαφάνισής της.

Από την πλευρά του, το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων φέρεται να συνεργάζεται πλήρως με τις Αρχές, προσπαθώντας να συνδράμει στην έρευνα με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Ωστόσο, λόγω της χρήσης χάρτινων εισιτηρίων, οι δυνατότητες διασταύρωσης στοιχείων είναι περιορισμένες. Την ίδια στιγμή, πηγές από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου φέρονται να αποκλείουν το ενδεχόμενο η 45χρονη να χρησιμοποίησε κάποιο από τα υπεραστικά λεωφορεία της περιοχής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπήρχαν δρομολόγια που να εξυπηρετούν την περιοχή με τρόπο που να δικαιολογεί μια τέτοια μετακίνηση την ημέρα της εξαφάνισης.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν πλέον όλα τα πιθανά σενάρια χωρίς να αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο. Από την πρώτη στιγμή πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες έρευνες στο Βαρύπετρο και στις γύρω περιοχές, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, ομάδων της ΕΜΑΚ αλλά και drones που επιχείρησαν να εντοπίσουν ίχνη της αγνοούμενης από αέρος. Παρά τις προσπάθειες αυτές, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στον εντοπισμό της. Το γεγονός αυτό έχει αυξήσει την αγωνία των συγγενών της, αλλά και των ερευνητών που προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ των τελευταίων ωρών πριν χαθούν τα ίχνη της.

Η εξαφάνιση της Σταυρούλας

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή πρόσωπα που είχαν επαφή με τη γυναίκα πριν από την εξαφάνισή της. Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν ληφθεί καταθέσεις από συγγενείς, εργάτες που βρίσκονταν στην περιοχή εκείνη την περίοδο, αλλά και άτομα που γνώριζαν τις καθημερινές κινήσεις της. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάθεση ατόμου που φέρεται να είχε συναντήσει τη Σταυρούλα λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί. Οι πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε πρόσθετες ενέργειες προκειμένου να διασταυρώσουν όσα έχουν κατατεθεί και να εξακριβώσουν αν υπάρχουν αντιφάσεις ή νέα στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία επιβεβαιωμένη παρουσία της 45χρονης εντοπίζεται το απόγευμα της 30ής Μαΐου στο Βαρύπετρο, όπου είχε μεταβεί για προσωπικές υποθέσεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αργότερα κατευθύνθηκε προς στάση λεωφορείου με σκοπό να επιστρέψει στην πόλη των Χανίων. Από εκείνο το σημείο και μετά, όμως, τα ίχνη της χάνονται. Ένα ακόμη στοιχείο που εξετάζεται από τις Αρχές είναι το σήμα του κινητού τηλεφώνου της, το οποίο φαίνεται να σταμάτησε να καταγράφεται στην ευρύτερη περιοχή της Αγυιάς. Οι ερευνητές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν το γεγονός αυτό συνδέεται με τις τελευταίες κινήσεις της ή αν πρόκειται για ένδειξη που οδηγεί σε διαφορετική κατεύθυνση.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου