ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Στιγμές τρόμου στην Ύδρα: Μέθυσαν, απειλούσαν ντόπιους και ξυλοκόπησαν αστυνομικούς – Σκηνές χάους

Σκηνές μεγάλης αναστάτωσης επικράτησαν στην Ύδρα όταν τρεις άνδρες υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και πολίτες.
Σκηνές μεγάλης αναστάτωσης επικράτησαν στην Ύδρα όταν τρεις άνδρες υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και πολίτες.
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σκηνές έντονης αναστάτωσης και έκρυθμης κατάστασης εκτυλίχθηκαν στο κατά τα άλλα ήσυχο νησί της Ύδρας, όταν μια παρέα τριών ανδρών προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε κεντρικό σημείο του λιμανιού. Οι τρεις άνδρες, οι οποίοι τελούσαν υπό την εμφανή επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, άρχισαν να δημιουργούν προβλήματα αρχικά μέσα σε ένα εστιατόριο της περιοχής, τρομοκρατώντας τους θαμώνες και το προσωπικό που εργαζόταν εκείνη την ώρα. Η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα από κάθε έλεγχο, καθώς οι δράστες δεν περιορίστηκαν σε φραστικές αντιπαραθέσεις, αλλά κινήθηκαν απειλητικά, προκαλώντας σκηνές απόλυτου χάους στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αρχές, η δράση των συγκεκριμένων ατόμων –εκ των οποίων οι δύο είναι υπήκοοι Ινδίας και ο ένας υπήκοος Πακιστάν– συνεχίστηκε και εκτός του καταστήματος εστίασης. Μετά την απομάκρυνσή τους από το μαγαζί, οι τρεις άνδρες κατευθύνθηκαν προς τα στενά του νησιού, όπου φέρονται να επιχείρησαν να παραβιάσουν την είσοδο και να εισβάλουν σε μια ιδιωτική κατοικία που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Η ενέργειά τους αυτή προκάλεσε έντονο φόβο και αναστάτωση τόσο στους μόνιμους κατοίκους της γειτονιάς όσο και στους τουρίστες που απολάμβαναν τη βόλτα τους, καθώς κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τις επόμενες κινήσεις της ανεξέλεγκτης παρέας.

Η άμεση κινητοποίηση των αρχών ήταν επιβεβλημένη για την αποκατάσταση της τάξης. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι εντόπισαν τους υπόπτους και επιχείρησαν να τους προσεγγίσουν για να τους ελέγξουν. Ωστόσο, οι τρεις άνδρες επέδειξαν εξαιρετικά επιθετική συμπεριφορά και δεν δίστασαν να στραφούν με βία εναντίον των αστυνομικών οργάνων, αρνούμενοι να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις τους και προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση. Παρά την ένταση και τη σωματική επίθεση που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί επέδειξαν ψυχραιμία και επαγγελματισμό, καταφέρνοντας μετά από συντονισμένη προσπάθεια να ακινητοποιήσουν τους ταραχοποιούς, να τους περάσουν χειροπέδες και να τους οδηγήσουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Μετά τη σύλληψή τους από τις αρχές στην Ύδρα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες του επεισοδίου διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.
Μετά τη σύλληψή τους από τις αρχές στην Ύδρα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες του επεισοδίου διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους και της επακόλουθης διαδικασίας ταυτοποίησης των στοιχείων τους στο τμήμα, οι αρχές ήρθαν αντιμέτωπες με επιπλέον επιβαρυντικά στοιχεία. Από τον έλεγχο των εγγράφων τους διαπιστώθηκε ότι και οι τρεις αλλοδαποί στερούνταν των νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμεναν παράνομα στην ελληνική επικράτεια. Σαν να μην έφτανε αυτό, η περαιτέρω έρευνα στο σύστημα των αρχών αποκάλυψε ότι σε βάρος του ενός εκ των δύο Ινδών εκκρεμούσαν ήδη παλαιότερες καταδικαστικές αποφάσεις από την ελληνική δικαιοσύνη για άλλα αδικήματα, γεγονός που περιπλέκει ακόμη περισσότερο τη νομική του θέση.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου