ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Ανατροπή στην τηλεόραση: Ο Άκης Πετρετζίκης αφήνει τον ALPHA για ένα κανάλι-έκπληξη!

Άκης Πετρετζίκης
Άκης Πετρετζίκης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Άκης Πετρετζίκης αποτελεί έναν από τους πλέον εμβληματικούς Έλληνες σεφ, με τα βιβλία μαγειρικής του να κοσμούν σχεδόν κάθε σπίτι. Παράλληλα, κρατά σταθερή συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις επιτυχημένες εκπομπές του «Akis Food Tour» και «Kitchen Lab» στη συχνότητα του ALPHA. Ωστόσο, πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δημοφιλής μάγειρας σχεδιάζει ανατροπή στα επαγγελματικά του βήματα ενόψει της νέας τηλεοπτικής περιόδου.

Το κανάλι-έκπληξη με το οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις

Αν και η επιτυχημένη πορεία του στον ALPHA μετρά ήδη οκτώ συνεχή έτη, ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News αποκαλύπτει πως ο Άκης Πετρετζίκης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με έναν απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό. Στόχος του είναι να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα των τηλεοπτικών του project.

Ο σταθμός αυτός δεν είναι άλλος από την ΕΡΤ. Εφόσον οι δύο πλευρές καταλήξουν σε οριστική συμφωνία, η μεταγραφή αυτή θα φέρει έναν αέρα ριζικής ανανέωσης στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Παράλληλα, η κίνηση αυτή αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα και για τον ίδιο τον σεφ, ο οποίος θα κληθεί να προσαρμόσει το ύφος και την αισθητική των εκπομπών του, εναρμονίζοντάς τα με το προφίλ της νέας του τηλεοπτικής στέγης.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision: Πανικός για την πρόκριση της Κύπρου – Αντιδρούν οι ξένοι για την Antigoni

Οι εκπομπές του Άκη Πετρετζίκη προστεθούν μία ευχάριστη, διαφορετική νότα στο πρόγραμμα του ALPHA. Δεν πρόκειται μόνο για μαγειρικές εκπομπές, αλλά για ολοκληρωμένα οδυπορικά, που επιτρέπουν στους τηλεθεατές να γνωρίζουν τις γεύσεις, τις μυρωδιές και την ταυτότητα ενός τόπου μέσω της οθόνης τους.

Βέβαια, ο ALPHA δεν δείχνει να θεωρεί πως είναι απαραίτητο να προβάλλει δύο εκπομπές τέτοιας φύσεως, έχοντας δώσει προτεραιότητα στο «Akis Food Tour», με το «Kitchen Lab» να μένει κάπως παραγκονισμένο. Έτσι, το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας του Πετρετζίκη με την ΕΡΤ παραμένει ανοιχτό, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση από κάποια πλευρά.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου