ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για Σταύρο Φλώρο: «Δεν υπάρχουν μπαλόνια για να μην πλησιάζουν τα σκάφη- Δεν πιστεύω ότι το ατύχημα ήταν ένα τυχαίο γεγονός»

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, για τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου
Ο πρώην παίκτης του Survivor, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, για τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σοκαρισμένο παραμένει το κοινό του Survivor μετά το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του 22χρονου Σταύρου Φλώρου. Οι εικόνες και οι πληροφορίες που έρχονται στο φως προκαλούν σοκ, ενώ η αγωνία για την πορεία της υγείας του νεαρού παίκτη συνεχίζεται.

Τι αποκάλυψε ο Μάριος Πρίαμος

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια ελεύθερου χρόνου των παικτών, εκτός αγωνιστικής διαδικασίας, όταν ο Σταύρος Φλώρος βρισκόταν στη θάλασσα μαζί με τον συμπαίκτη και φίλο του, Μάνο Μαλλιαρό, κάνοντας ψαροντούφεκο σε παραλία του Αγίου Δομίνικου. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η χαλαρή αυτή στιγμή θα μετατρεπόταν σε έναν εφιάλτη που θα σημάδευε για πάντα και τους δύο νεαρούς. Διαβάστε εδώ ποιος είναι ο Μάνος Μαλλιαρός.

Ανάμεσα στα γνωστά πρόσωπα που πήραν θέση για το ζήτημα ήταν και ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος είχε λάβει δύο φορές μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Μάριος Πρίαμος ανέφερε: «To “Survivor” είναι το πιο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης στον κόσμο. Σίγουρα υπάρχουν κανόνες, αλλά υπάρχουν κα αστάθμητοι παράγοντες. Το συμβόλαιο για να μπεις σε αυτό το ριάλιτι είναι 50 σελίδων. Όταν ένα παιδί μέσα από δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις επιλέγεται να μπει στο ριάλιτι αυτό, τότε είναι ένα όνειρο ζωής και δεν θα ασχοληθεί τόσο πολύ με τα συμβόλαια.

«Όταν υπάρχει πείνα, όλοι προσπαθούν να βρουν τροφή»

Οι συνθήκες του παιχνιδιού είναι αυτές που πολλές φορές σε φέρνουν στα όρια του να κάνεις κάτι το οποίο είναι πέρα των ορίων. Όταν υπάρχει πείνα, όλοι προσπαθούν να βρουν τροφή και να βρουν τρόπους να ανταπεξέλθουν σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα υπάρχει το ρίσκο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μιλάμε για μία τριτοκοσμική χώρα και οι παραλίες δεν είναι οργανωμένες. Δεν υπάρχουν οι σημαδούρες οι οποίες ξεχωρίζει τους λουόμενους από τα σκάφη. Το ατύχημα δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, όταν περνάνε τόσες χιλιάδες σκάφη από εκεί».

«Υπήρχε το 2023 μία περίπτωση όπου ο συμπαίκτης μου, ο Γιώργος Κόρομι, είχε ένα περιστατικό όπου ένα σκάφος πέρασε αρκετά κοντά του», είπε στην εκπομπή Live News ο Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης.

Για την ώρα υπάρχουν ορισμένα σημεία που δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Υπήρχε άτομο της παραγωγής κοντά στους δύο Έλληνες παίκτες του Survivor; Υπάρχουν πλάνα από το σημείο του ατυχήματος; Τι εντολές είχαν δοθεί στους δύο νεαρούς πριν ξεκινήσουν για να κάνουν ψαροντούφεκο;

Σταύρος Φλώρος
Το ατύχημα του Σταύρου Φλώρου

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται από χθες και ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος επισκέφθηκε τον τραυματία. Το ατύχημα σημειώθηκε ανοιχτά του νησιού Σαόνα, όταν το σκάφος που χτύπησε τον Σταύρο Φλώρο ξεναγούσε τουρίστες. Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το σοβαρό ατύχημα, το φετινό Survivor είναι πολύ πιθανό να διακοπεί οριστικά. Προτεραιότητα για την παραγωγή είναι η υγεία του νεαρού τραυματία και η ψυχολογική υποστήριξη των άλλων παικτών που παραμένουν σε σοκ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου