Νίκος Ευαγγελάτος: Αποχωρεί εκτάκτως για τρεις ημέρες από το Live News – Ποιος παίρνει τη θέση του;

Μια απρόσμενη αλλά ιδιαίτερα ανθρώπινη στιγμή μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ο Νίκος Ευαγγελάτος, στο κλείσιμο της εκπομπής Live News το απόγευμα της Τρίτης μέσα από τη συχνότητα του Mega Channel. Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, ο έμπειρος δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως για τις επόμενες ημέρες δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής, κάτι που προκάλεσε άμεση αίσθηση στους τηλεθεατές, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο σταθερές παρουσίες της απογευματινής ενημέρωσης. Μια προσωπική στιγμή μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ο Νίκος Ευαγγελάτος το απόγευμα της Τρίτης. Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους στο Live News, ο δημοσιογράφος ενημέρωσε το κοινό πως θα απουσιάζει από το πόστο του για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Η είδηση προκάλεσε άμεσο ενδιαφέρον, καθώς η εκπομπή του Mega αποτελεί σταθερή συνήθεια στην απογευματινή ζώνη. «Με πολλή χαρά και περηφάνεια» Ο λόγος της απουσίας του δεν είναι επαγγελματικός, αλλά και προσωπικός.
Δείτε το βίντεο με την αναγγελία από το χρήστη zappit.gr στο tik tok:
Αποχωρεί προσωρινά
Ο ίδιος εξήγησε on air πως η απουσία του δεν σχετίζεται με επαγγελματικές υποχρεώσεις ή κάποιο απρόοπτο, αλλά με ένα ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός που αφορά την οικογένειά του. Όπως τόνισε, πρόκειται για μια προσωπική στιγμή που έχει για εκείνον μεγάλη σημασία και την οποία θέλει να ζήσει μακριά από τις απαιτήσεις της καθημερινής τηλεοπτικής ροής.
Στο πλαίσιο αυτό, ενημέρωσε το κοινό ότι την παρουσίαση της εκπομπής θα αναλάβει προσωρινά ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσεκούρας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τη σταθερή δημοσιογραφική ομάδα του Live News. Η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά όλες τις ημέρες της εβδομάδας, διατηρώντας τη ροή της ενημέρωσης χωρίς αλλαγές στη θεματολογία και στη δομή της.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος θέλησε να καθησυχάσει το κοινό του, δίνοντας παράλληλα και ένα σύντομο «ραντεβού» επιστροφής, αναφέροντας πως θα επιστρέψει στις επάλξεις στην αρχή της επόμενης εβδομάδας, εκφράζοντας ευχαριστίες προς τους τηλεθεατές για τη σταθερή τους εμπιστοσύνη. Κλείνοντας την τοποθέτησή του, αποχαιρέτησε με θερμό τρόπο, αφήνοντας μια πιο προσωπική και ανθρώπινη νότα στο τέλος της εκπομπής, κάτι που σπάνια βλέπουμε σε ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Διαβάστε επίσης
Τι δήλωσε στο κοινό του ο Ευαγγελάτος
“Αποχαιρετώντας σας, να σας πω ότι αύριο, Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή το Live News θα το παρουσιάσει ο εξαιρετικός συνάδελφος και φίλος Βασίλης Τσεκούρας με όλη την υποστήριξη της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής.
Γιατί έχω πολύ ευχάριστη υποχρέωση, οικογενειακή υποχρέωση, που μου επιβάλλει, με πολλή χαρά και περηφάνεια, να βρίσκομαι όχι στην εκπομπή. Για πολύ καλό λόγο.
Θα τα ξαναπούμε, λοιπόν, πρώτα ο Θεός, τη Δευτέρα που μας έρχεται. Γεια και χαρά σας” είπε στο φινάλε της εκπομπής ο Νίκος Ευαγγελάτος.






0 ΣΧΟΛΙΑ