ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Εμπρηστική επίθεση στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Γκαζάκια και υλικές ζημιές στην Ομόνοια

Επίθεση στα γρααφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Ομόνοια
Με γκαζάκια επιτέθηκαν τα ξημερώματα στον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Ομόνοια
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (08/05) το παράρτημα του ΟΠΕΚΕΠΕ στην περιοχή της Ομόνοιας. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 04:00, προκαλώντας έντονη κινητοποίηση στις αστυνομικές αρχές και αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι δράστες προσέγγισαν την πίσω πλευρά του κτηρίου επί της οδού Νέστορος. Εκεί, τοποθέτησαν έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια, τον οποίο περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό.

Από την ενεργοποίηση του μηχανισμού εξερράγη το ένα γκαζάκι, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές μικρής έκτασης στην είσοδο του παραρτήματος. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, καθώς την ώρα εκείνη το κτήριο ήταν κενό.

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, συλλέγοντας υπολείμματα του μηχανισμού για εργαστηριακή ανάλυση. Παράλληλα, εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας της γύρω περιοχής, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα της επίθεσης και η διαδρομή διαφυγής των υπαιτίων.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου