ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Κατερίνα Παπουτσάκη: Από ηθοποιός τραγουδίστρια! Σας αρέσει; 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Από ηθοποιός τραγουδίστρια! Σας αρέσει; 
Η Κατερίνα Παπουτσάκη πίσω από το μικρόφωνο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και πολυτάλαντες παρουσίες στον χώρο της ελληνικής ψυχαγωγίας. Η αγαπημένη ηθοποιός, που έχει ξεχωρίσει μέσα από τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυναμικά βήματα και στον χώρο της μουσικής, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει πολλαπλά καλλιτεχνικά ταλέντα.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, θυμηθήκαμε ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν είναι μόνο εξαίρετη ηθοποιός, αλλά και μια πολύ καλή τραγουδίστρια. Η ίδια, άλλωστε, εμφανίζεται φέτος στο Hotel Amour και πραγματοποιεί μουσικές εμφανίσεις, όπως στη σκηνή Σφίγγα με τον Ody Icons.

Η πρώτη μεγάλη μουσική εμφάνιση

Ήταν το 2022 όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε γνωστή μουσική σκηνή για να παρουσιάσει μια ιδιαίτερη συλλογή τραγουδιών που έχουν ξεχωριστή σημασία για την ίδια.

Στη μουσική αυτή βραδιά ερμήνευσε τραγούδια δικά της αλλά και κομμάτια που της θυμίζουν άλλες εποχές, συνδυάζοντας νοσταλγικές μελωδίες με σύγχρονους ήχους. Με τη χαρακτηριστική της σκηνική παρουσία κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να σταθεί με άνεση και πίσω από το μικρόφωνο.

Μάλιστα, η ίδια έχει κυκλοφορήσει ήδη τέσσερα δικά της τραγούδια, τα οποία έχουν αγαπηθεί από το κοινό και δείχνουν τη διάθεσή της να εξερευνήσει ακόμη περισσότερο τη μουσική.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός είχε συνδυάσει για πρώτη φορά την υποκριτική με το τραγούδι το 2010, με αφορμή την ταινία της «Το Έτερον Ήμισυ». Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που τραγουδούσε, ήταν η πρώτη φορά που ερμήνευσε ένα νέο τραγούδι ειδικά για κινηματογραφική παραγωγή. Ο λόγος για το γνωστό τραγούδι «Το Άλλο Μου Μισό», τη μουσική του οποίου υπογράφει το συγκρότημα C:Real.

Τα πρώτα χρόνια και οι σπουδές

Η Κατερίνα Παπουτσάκη γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1979 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Από νεαρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον για τις τέχνες και αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

Σπούδασε στη δραματική σχολή Ιασμός του Βασίλης Διαμαντόπουλος, ενώ παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού, χορού και μπαλέτου, εμπλουτίζοντας τις καλλιτεχνικές της γνώσεις.

Τα πρώτα βήματα στον κινηματογράφο

Η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το 1999, όταν συμμετείχε σε μικρούς ρόλους στις ταινίες:

  • Μαύρο Γάλα του Νίκος Τριανταφυλλίδης
  • Προπατορικό Αμάρτημα του Δημήτρης Μακρής

Στη συνέχεια συμμετείχε στην κωμωδία Τρία Πουλάκια Κάθονται σε σκηνοθεσία Νίκος Σπανός, αλλά και στην τουρκική παραγωγή Ayin Karanlik Yuzu.

Η τηλεοπτική επιτυχία

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Κατερίνα Παπουτσάκη έγινε τον Δεκέμβριο του 1998, σε ηλικία μόλις 19 ετών, στη δημοφιλή σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», ενώ ακόμη ήταν φοιτήτρια στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής.

Από τότε ακολούθησαν πολλοί σημαντικοί ρόλοι σε τηλεοπτικές σειρές όπως:

  • Κόκκινος Κύκλος
  • Αέρινες Σιωπές
  • Έχω ένα μυστικό
  • Εθνική Ελλάδος
  • Τα καλύτερά μας χρόνια

Οι ρόλοι αυτοί την καθιέρωσαν ως μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Η θεατρική πορεία

Στο θέατρο έκανε το ντεμπούτο της το 1999 με την παράσταση “Λαμπηδόνα”. Από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραγωγές όπως: “Ιστορία για Ελέφαντες”, “Οι Ηλίθιοι”, “Ο κατά φαντασίαν ασθενής”, “Δεν είμαι εγώ”, “Ένα καπέλο γεμάτο βροχή”, “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”, “No Shakespeare, please!”, “Πειρατές” και “Κεκλεισμένων των θυρών”.

Παράλληλα συμμετείχε και σε μεγάλες μουσικοθεατρικές παραγωγές όπως: “Μαρινέλλα, το μιούζικαλ”, “Δούλες”, “Απατεώνες & Τζέντλεμεν”, “Annie”, “Nine”, “Ολεάννα”, “Υπηρέτης 2 Αφεντάδων”, “Αναζητώντας τον Αττίκ”, “The Company!” και “Ωνάσης – Τα θέλω όλα”.

Η προσωπική ζωή και ο χωρισμός

Σε προσωπικό επίπεδο, η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2012 στη Δονούσα τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παναγιώτης Πιλαφάς.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Μάιο του 2013, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο Μάξιμος, ενώ έξι χρόνια μετά, τον Μάρτιο του 2019, γεννήθηκε και ο δεύτερος γιος τους, ο Κίμωνας.

Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους το φθινόπωρο του 2022, με τους δύο να έχουν προχωρήσει στη ζωή τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κάνει και unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου