«Πόλεμος» ποσοστών: Το Real View συγκρίνει την τηλεθέασή του με τον ALPHA και απαντά στον Παπανώτα

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε η εκπομπή «Real View» να απαντήσει στα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα σχετικά με τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης. Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, οι παρουσιάστριες του OPEN αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην παραφιλολογία προβάλλοντας απευθείας στην οθόνη τα επίσημα στοιχεία. Συγκρίνοντας τα ποσοστά τους με εκείνα της εκπομπής «Happy Day» του ALPHA, ξεκαθάρισαν πως προτιμούν τα δεδομένα από τα λόγια, με τη Δάφνη Καραβοκύρη να επισημαίνει μάλιστα πως η παρουσίαση των νούμερων στο διαδίκτυο συχνά διαστρεβλώνει την πραγματική εικόνα της απήχησης στο κοινό.
Η on air απάντηση στον Παπανώτα με τα νούμερα τηλεθέασης στην οθόνη
«Τώρα που λες για νούμερα, θα πούμε ότι υπήρξαν σχόλια και αιχμές από τον κύριο Παπανώτα για τη δική μας εκπομπή για το εάν κάνουμε νούμερα ή όχι, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με ποσοστά. Τα ποσοστά που διαβάζετε στα sites έχουν να κάνουν με προγράμματα που μεταδίδονται την ίδια ώρα. Πόσοι άνθρωποι βλέπουν όμως ακριβώς μια εκπομπή; Έχουμε μια κάρτα για να δούμε στο δυναμικό κοινό 18-55, τη Δευτέρα 2/2, 46. 538 άνθρωποι παρακολούθησαν την εκπομπή και το Real View 47.969. Άμα θέλετε να μιλήσουμε για νούμερα, αυτά είναι τα νούμερα».
Η Σοφία Μουτίδου, από την πλευρά της, σχολίασε πως το Real View δεν περιορίζεται σε ένα απλό ποσοστό, αλλά δημιουργεί μια «τρομερή τηλεαγάπη» και ανοίγει κοινωνικές συζητήσεις: «Λένε για 2% τηλεθέαση, αλλά εμείς είμαστε τέσσερις γυναίκες που λένε τη γνώμη τους και παίρνουμε αυτό που λέγεται και το μετατρέπουμε σε μια κοινωνική κουβέντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενη στις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για τις εκπομπές που «κυνηγούν» τηλεθέαση, η Μουτίδου εξέφρασε την έκπληξή της: «Μου έκαναν εντύπωση όσα είπε η Φαίη Σκορδά. Εγώ δεν το είχα φανταστεί. Νομίζω ότι κι ο Παπανώτας, όπως κι εγώ, τώρα το μαθαίνει ότι εμείς έχουμε περισσότερους τηλεθεατές από το Happy Day».
Διαβάστε επίσης
Το χρονικό
Yπενθυμίζουμε ότι άνοιξε διάλογος για τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για την απόφαση της Ελένης Βουλγαράκη να αποχωρήσει από το ραδιόφωνο προκειμένου να μπορεί να επισκέπτεται περισσότερο τον σύντροφό της, Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος μένει μόνιμα στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είμαι εγώ τώρα αθλητής, έχω μια καριέρα που ξέρω ότι θα διαρκέσει λίγα χρόνια… Και έχω να αλλάξω χώρα, και σέρνω και από πίσω έναν άνθρωπο που έχει την καριέρα του και την παρατάει… Πάρε μια οικιακή βοηθό να σε βοηθάει, τσιλιμπούρδισε δεξιά-αριστερά. Έχει και κούκλες η Πορτογαλία…».
Στις επιθέσεις που δέχτηκε τόσο η ίδια όσο και ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί. Όπως δήλωσε, πολλές εκπομπές επιτέθηκαν ακόμα και στην ίδια – λέγοντας πως δεν σταμάτησε τον Δημήτρη Παπανώτα, ωστόσο, δεν πρόβαλλαν ολόκληρο το απόσπασμα της εκπομπής, που διαφωνούσε κάθετα μαζί του.
«Είναι ευαίσθητα θέματα και στεναχωρήσαμε και ένα κορίτσι που δεν φταίει σε κάτι και δίνουμε και τροφή σε κάποιους να γεμίζουν την εκπομπή τους με περιεχόμενο άλλου τύπου. Γιατί ξέρεις καμία φορά οι άνθρωποι καταδεικνύουν ένα γεγονός και ένα φαινόμενο και στην ουσία το τροφοδοτούν περισσότερο από αυτοί που θεωρητικά θεωρούν πως το ξεκίνησαν», ξεκίνησε να λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Είχα αποφασίσει να μην πω τίποτα. Όσοι ασχολούνται με κάποια ζητήματα που άπτονται της εκπομπής, καλό είναι να παρουσιάζουν μια συνολική εικόνα. Εσύ είπες αυτά που είπες… λογοδοτεί ο καθένας για τα λεγόμενά του. Εγώ κατηγορήθηκα γιατί δεν σε σταμάτησα όπως θα έπρεπε, παρόλο που είχα ξεκάθαρη αντίρρηση και την εξέφρασα και θα παρακαλούσα τους συναδέλφους όταν παίζουν ένα θέμα να παίζουν τα βίντεο σωστά και να μην μοντάρουν κατά το δοκούν», συμπλήρωσε σε αυστηρό ύφος.
«Εγώ θα ήθελα να τους παρακαλέσω να στήσουν μια κρεμάλα εκεί έξω από το OPEN να πεταχτώ να με κρεμάσουν να τελειώνουμε», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας ειρωνικά, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Real View.






0 ΣΧΟΛΙΑ