ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Νάξος: Θρίλερ στην Πορτάρα με τη σορό άνδρα που επέπλεε στη θάλασσα

Τραγωδία στη Νάξο
Νεκρός 50χρονος Γερμανός που ζούσε μόνιμα στο νησί (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ/EUROKINISSI)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένα μακάβριο εύρημα ήρθε να ταράξει τη Νάξο το μεσημέρι της Τρίτης (20.01), όταν η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή της Πορτάρας. Το περιστατικό κινητοποίησε αμέσως τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές του νησιού, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο μόλις έλαβαν την ειδοποίηση από έναν περαστικό που είδε το άψυχο σώμα μέσα στο νερό.

Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στην Πορτάρα

Λόγω του σημείου όπου βρέθηκε το πτώμα, στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση για την ανάσυρσή του. Επειδή η προσέγγιση από την ακτή ήταν δύσκολη, ζητήθηκε η βοήθεια ιδιωτικού σκάφους, το οποίο κατάφερε τελικά να φτάσει στο στίγμα και να ανασύρει τη σορό από τη θάλασσα. Λίγη ώρα αργότερα, το σκάφος κατέπλευσε στον μικρό προβλήτα του νησιού, όπου περίμεναν άνδρες του Λιμενικού και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη σορό και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο της Νάξου.

Εντοπισμός σορού άνδρα στην περιοχή της Πορτάρας
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ/EUROKINISSI

Αν και οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας ήταν περίπου 50 ετών και γερμανικής υπηκοότητας. Μάλιστα, φαίνεται πως δεν ήταν τουρίστας, αλλά διέμενε μόνιμα στο νησί τα τελευταία χρόνια. Προς το παρόν, τα αίτια του θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί, η οποία θα δείξει αν πρόκειται για παθολογικά αίτια, κάποιο ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει και η επίσημη ταυτοποίηση των στοιχείων του.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου