ΑΡΧΙΚΗ SPORTS

Κηφισιά – ΑΕΛ 1-1: Ισοπαλία που δεν ικανοποίησε καμία πλευρά

Κηφισιά – ΑΕΛ 1-1 στη Νεάπολη με ένταση και μεγάλες ευκαιρίες
Κηφισιά και ΑΕΛ πρόσφεραν ένα από τα πιο θεαματικά ματς της αγωνιστικής, με το τελικό 1-1 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς / EUROKINISSI
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένα ματς υψηλής έντασης και μεγάλων συγκινήσεων προσέφεραν στη Νεάπολη η Κηφισιά και η ΑΕΛ, με τις δύο ομάδες να καταθέτουν ψυχή στο γήπεδο. Το τελικό 1-1 άφησε αμφότερες με την αίσθηση ότι μπορούσαν κάτι περισσότερο, καθώς οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις πιο καθαρές ευκαιρίες, σημάδεψαν τρεις φορές τα δοκάρια και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 89ο λεπτό. Από την άλλη, οι Θεσσαλοί κράτησαν το προβάδισμα για μεγάλο διάστημα, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 65’.

Η ισοπαλία αυτή διαμόρφωσε και τα βαθμολογικά δεδομένα, με την Κηφισιά να παραμένει στην 8η θέση, ανεβαίνοντας στους 19 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ πρόσθεσε έναν ακόμη πόντο, φτάνοντας τους 10 και συνεχίζοντας την προσπάθειά της από τη δεύτερη θέση του πίνακα.

Κηφισιά – ΑΕΛ 1-1 στη Νεάπολη με ένταση και μεγάλες ευκαιρίες
Κηφισιά και ΑΕΛ πρόσφεραν ένα από τα πιο θεαματικά ματς της αγωνιστικής, με το τελικό 1-1 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς / EUROKINISSI

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν το ματς αρκετά επιθετικά και είχαν καλές στιγμές. Η Κηφισιά ισορρόπησε και δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τα τρία δοκάρια που είχε στο ματς. Η ΑΕΛ βρήκε γκολ σε εξαιρετική αντεπίθεση στο 55’ με τον Σαγάλ. Δέκα λεπτά μετά έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μασόν.

Η πίεση των γηπεδούχων έφερε αποτέλεσμα στο 89’ με το τέρμα του Πόκορνι, τη μοναδική φορά που νικήθηκε ο εξαιρετικός Αναγνωστόπουλος. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-1, με τους γηπεδούχους να μένουν με την πίκρα των τεράστιων ευκαιριών και τους φιλοξενούμενους με την πίκρα πως ισοφαρίστηκαν στο τέλος.

Ο αγώνας

Φάση από το Κηφισιά – ΑΕΛ
Η Κηφισιά πίεσε ασφυκτικά στο φινάλε και δικαιώθηκε με γκολ στο 89’, απέναντι σε μια ΑΕΛ που άντεξε με δέκα παίκτες / EUROKINISSI

5’ Ο Σαγάς έκανε το συρτό σουτ μέσα απ’ την περιοχή, ο Ραμίρεζ απέκρουσε.

16’ Απομάκρυνση του Πόκορνι, ο Σαγάλ σούταρε εκτός περιοχής, με τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς να μπλοκάρει.

22’ Ο Μασόν έκανε το γύρισμα, ο Σιμόν προ του Μούργου έδιωξε σωτήρια για την ομάδα του.

23’ Σέντρα του Μαϊντάνα από αριστερά, ο Χριστόπουλος απ’ τη μικρή περιοχή δεν βρήκε καλά την μπάλα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

28’ Τετ α τετ ο Ζέρσον από την πάσα του Πόμπο, με τον Αναγνωστόπουλο να βγαίνει νικητής.

40’ Σουτ του Ούγκο Σόουζα εκτός περιοχής, η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Αναγνωστόπουλου και στη συνέχεια πέρασε παράλληλα με την εστία.

43’ Ο Ζέρσον γύρισε από δεξιά στον Αμανί, με τον τελευταίο να αστοχεί με διαγώνιο σουτ από πλεονεκτική θέση.

45+4’ Δεύτερο δοκάρι για την Κηφισιά. Ο Πόμπο μπήκε στην περιοχή, σούταρε δυνατά και βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

47’ Ο Σαγάλ έκανε τη σέντρα, ο Τούπτα σούταρε στην κίνηση με τον Ραμίρεζ να διώχνει σε κόρνερ.

55’ Γκολ 0-1: Ο Τούπτα έφυγε από δεξιά με χώρο, μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Σαγάλ που έφτασε στο ύψος του πέναλτι και με «κεραυνό» άνοιξε το σκορ!

64’ Ο Αντόνισε σούταρε εκτός περιοχής, έπεσε και έδιωξε ο Αναγνωστόπουλος εντυπωσιακά.

65’ Με δέκα παίκτες έμεινε η ΑΕΛ. Ο Μασόν που είχε ήδη κίτρινη, αντίκρισε τη δεύτερη και αποβλήθηκε για φάουλ-κράτημα σε αντίπαλο.

68’ O Τούπτα τετ α τετ με τον Ραμίρεζ με τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς να βγαίνει νικητής και στη συνέχεια ο Μαϊντάνα έδιωξε σε κόρνερ.

73’ Ο Πόμπο έκανε την μπαλιά, ο Τζίμας έκανε την προβολή αλλά δεν βρήκε στόχο.

83’ Σουτ του Δεληγιαννίδη εκτός περιοχής, δεν απειλήθηκε ο Ραμίρεζ που μπλόκαρε.

88’ Δυνατό σουτ του Πατήρα με τον Αναγνωστόπουλο να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση.

89’ Τρίτο δοκάρι της Κηφισιάς. Ο Μούσιολικ πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.

89’ Γκολ 1-1: Γέμισμα στην περιοχή της ΑΕΛ, ο Πόκορνι από διαγώνια θέση με γυριστό νίκησε τον Αναγνωστόπουλο και ισοφάρισε.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου