Αποκαλύψεις για την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη: «Αν θες καριέρα πέρνα από το καμαρίνι του, έλεγαν από την παραγωγή στον 21χρονο»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση που αφορά τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη και τον 21χρονο τραγουδιστή Στέφανο Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση για ασελγείς προτάσεις και ψυχολογική πίεση κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.
Οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας
Μια από τις μάρτυρες, η τραγουδίστρια Νωαίνα, που συμμετείχε στο ίδιο σχήμα την άνοιξη του 2024, δήλωσε πως δεν είδε τον Γιώργο Μαζωνάκη να κάνει ανάρμοστες προτάσεις προσωπικά, αλλά ο Στέφανος δεχόταν πιέσεις από άτομα της παραγωγής. «Για εμένα αυτό είναι και το χειρότερο σε αυτή την υπόθεση. Ότι θεωρώ ότι δέχθηκε μεγαλύτερη πίεση από συνεργάτες και άτομα της παραγωγής παρά από τον ίδιο τον Γιώργο. Δηλαδή ήμουν μπροστά όταν τον χτύπησε στην πλάτη ένα συγκεκριμένο άτομο της παραγωγής και του είπε: ‘Πήγαινε, πήγαινε στο καμαρίνι, μόνο έτσι θα κάνεις καριέρα’», ανέφερε η τραγουδίστρια.
«Από τη στιγμή που ένα παιδάκι 20 χρονών ερχόταν σε εμένα και μου έλεγε: ”Φοβάμαι, με πιέζουν να πάω στο καμαρίνι και απ’ ό,τι καταλαβαίνω έχουν άλλες προθέσεις”, τότε το θεώρησα χρέος μου να τον προστατεύσω και να τον βοηθήσω κι εγώ με όποιον τρόπο μπορούσα». «Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι αυτό καθ’ αυτό επικίνδυνος και σίγουρα όχι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος σε αυτό τον χώρο, όσον αφορά αυτό το κομμάτι.
«Του είπανε: ”Πήγαινε στο καμαρίνι, μόνο έτσι θα κάνεις καριέρα”, και τα συναφή. Οπότε εμείς σαν ομάδα, τα άλλα παιδιά δηλαδή, οι τραγουδιστές, φροντίσαμε να μην τον αφήνουμε ποτέ μόνο του, για να μην έρχεται σε επαφή με άτομα της παραγωγής που θέλανε να τον προωθήσουνε με αυτό τον τρόπο στον Γιώργο. Σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ τους, δεν ξέρω αν είχε γίνει κάτι τέτοιο. Ο ίδιος (ο νεαρός) κυρίως από άτομα της παραγωγής είχε πει ότι δεχόταν πιέσεις».
«Αυτό που μπορούσα να κάνω ήταν να τον έχω μαζί μου. Και στο καμαρίνι φεύγαμε μαζί το βράδυ, ερχόμασταν μαζί, ούτως ώστε να μην είναι εύκολη λεία για τα άτομα αυτά που θέλανε να τον σπρώξουν προς εκείνη την κατεύθυνση. (Άτομο της παραγωγής) τον χτύπησε στον ώμο και του είπε: ”Πήγαινε, πήγαινε, μόνο έτσι θα κάνεις καριέρα”».
Διαβάστε επίσης
Όσο για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη, είπε: «Με εμένα ήταν άψογη η επαφή μου με τον Γιώργο και η συνεργασία μου». «Δεν ήταν πια σε καμαρίνι μόνος του. Ήταν στο καμαρίνι με τα αγόρια. Οπότε εμείς φροντίσαμε να τον έχουμε συνέχεια μαζί μας. Δεν είπα ότι δεν έγινε ποτέ από τον Μαζωνάκη. Δεν θεωρώ ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει επιτεθεί σωματικά σε κάποιον ποτέ. Δηλαδή στο πλαίσιο που τον γνώρισα εγώ δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Ήταν όλο λεκτικό και ψυχολογικό. Δεν ξεπεράστηκε κάποια γραμμή όσον αφορά την σωματική ακεραιότητα κάποιου».
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Στέφανου Παπαδόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε στο Live News ότι υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες που μπορούν να επιβεβαιώσουν τη μήνυση. «Υπάρχει και άλλος μάρτυρας που θα επιβεβαιώσει τη μήνυση. Ο εντολέας μου προσπαθεί να αποδείξει ό,τι έχει ζήσει. Οι οικονομικές διαφορές δεν έχουν να κάνουν με την καταγγελία. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία επαγγελματική σχέση με τον επιχειρηματία» δήλωσε.






0 ΣΧΟΛΙΑ