«Καλύτερες ημέρες για τον Παναθηναϊκό» εύχεται ο Τζαβέλλας μετά την απόλυσή του

Ο Γιώργος Τζαβέλλας στον πάγκο του Παναθηναϊκού (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)
Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Λίγες ημέρες μετά την απόλυσή του από τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Τζαβέλλας προχώρησε σε δημόσια ευχαριστήρια δήλωση προς τους ανθρώπους του συλλόγου.
Μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, τόνισε ότι φεύγει με καθαρή συνείδηση και ευχήθηκε στον Παναθηναϊκό να γνωρίσει καλύτερες ημέρες στο μέλλον.
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιώργου Τζαβέλλα
«Κλείνει σήμερα για μένα ένα όμορφο κεφάλαιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου για τον σεβασμό, τη συνεργασία και την καθημερινότητα που χτίσαμε μαζί», ανέφερε αρχικά ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.
Και τόνισε έπειτα: «Φεύγω με καθαρή καρδιά έχοντας κρατήσει τις καλύτερες στιγμές και τους ανθρώπους που γνώρισα. Εύχομαι καλύτερες ημέρες για τον Παναθηναϊκό».






0 ΣΧΟΛΙΑ