Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς: Γιατί για χρόνια όλοι μιλούν γι’ αυτό το μαγαζί στου Ψυρρή;

Ένα μιλφέιγ που… σταματά τον χρόνο στο κέντρο της Αθήνας
Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Στο γραφικό Ψυρρή, λίγα βήματα από τη ζωντανή πλατεία στο Μοναστηράκι, υπάρχει ένας χώρος που δεν μοιάζει με κανενάν άλλο. Το Nancy’s sweet home γνωστό στους φανατικούς του είδους ως «Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς», έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο αγαπημένους γλυκούς προορισμούς της Αθήνας – έναν χώρο που τιμά την παράδοση, αγαπά τη γενναιοδωρία στις μερίδες και μετατρέπει κάθε κλασικό γλυκό σε εμπειρία.
Το γλυκό «σπίτι» της Νάνσυς
Η φιλοσοφία του μαγαζιού είναι απλή αλλά βαθιά: τα γλυκά πρέπει να είναι χειροποίητα, πλούσια, αληθινά. Έτσι, η βιτρίνα του γεμίζει καθημερινά με επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα – από αέρινες κρέμες μέχρι βουτυράτα σιροπιαστά και λαχταριστές σοκολατένιες δημιουργίες.
Εδώ θα δοκιμάσετε:
- Σοκολατόπιτα, προφιτερόλ, κρέμες και cheesecake που απογειώνονται χάρη στα φρέσκα υλικά και τις homemade συνταγές.
- Παραδοσιακά σιροπιαστά όπως κανταΐφι, καζάν ντιπί και γαλακτομπούρεκο, που θυμίζουν τα παλιά, αυθεντικά ζαχαροπλαστεία.
- Singature γλυκές δημιουργίες που φέρουν την προσωπική πινελιά της ιδιοκτήτριας και την αγάπη της για το «σπιτικό» αποτέλεσμα.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ





0 ΣΧΟΛΙΑ