Δημήτρης Παπανώτας: «Τη λέξη bi δεν την έχει ακούσει ο κόσμος; Θα κινηθώ νομικά»

Στο πλαίσιο της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» του ΑΝΤ1 το πρωί του Σαββάτου 29/11, ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε καλεσμένος και μίλησε ανοιχτά για προσωπικές πτυχές της ζωής του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την Ελένη Τσολάκη και τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, αναφερόμενος σε σχόλια που δέχθηκε για την προσωπική του ζωή.
Όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας
«Δεν είναι δυνατόν ένα παιδί που δεν το ξέρουμε και πιθανόν δεν θα το μάθουμε ποτέ, να βάζει το όνομά του δίπλα στου Αρναούτογλου και να λέει γιατί δεν πάνε σε εκείνον και ότι είναι γεροντολαγνία!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Άλλο κι αυτό με τα podcast. Κάνει ο κάθε πικραμένος!».
«Νιώθω ότι η αριστερά με πούλησε. Τακτοποιημένος είμαι επαγγελματικά, συνεχίζω να την υποστηρίζω. Αλλά ντροπή είναι έτσι όπως είναι η κατάσταση. Με μία τέτοια κυβέρνηση, η παράταξη αυτή θα έπρεπε να δώσει λύσεις με βάση αυτή που ήμασταν επί Ανδρέα», σημείωσε. Για το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε έπειτα: «Μου έκανε εντύπωση που δεν μου έστειλε το βιβλίο ο κύριος Τσίπρας, τον οποίο έχω στηρίξει στη δουλειά μου. Έχω φάει δύο απολύσεις επειδή τον έχω υποστηρίξει, με την τελευταία να είναι πρόσφατη». Όταν τον ρώτησαν αν θεωρεί πως έχει στραφεί εναντίον του επειδή υποστήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε: «Εγώ τον στήριξα τον Κασσελάκη γιατί ο Τσίπρας τον έβαλε στο ψηφοδέλτια επικρατείας. Δεν βάζεις όποιον περνάει έξω από την Κουμουνδούρου στο ψηφοδέλτιο».
Διαβάστε επίσης
Αλλάζοντας κλίμα και θέμα συζήτησης, μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα και όχι μόνο, επισημαίνοντας: «Είμαι απογοητευμένος από το τηλεοπτικό τοπίο. Είναι κατάντια αυτό που βλέπω στο ραδιόφωνο. Ο καθένας πιάνει ένα μικρόφωνο…». «Στην τηλεόραση, έκπληκτος λαμβάνω ένα μήνυμα από την Θεσσαλονίκη που μένουν οι συγγενείς και οι φίλοι, ότι βγαίνει ένας ραδιοφωνικός σταθμός αθλητικός και λέει για την woke ατζέντα που στρέφει τους ανθρώπους στην ομοφυλοφιλία… Κάπου το κόλλησε σε εμένα αυτός (σ.σ. ο δημοσιογράφος). Ποιοι είναι όλοι αυτοί που κολλάνε ταμπέλες. Τη λέξη bi δεν την έχει ακούσει ο κόσμος; H Ελλάδα είναι η χώρα της ταμπέλας… O άνθρωπος που μιλούσε για εμένα, δεν ήξερε καν το όνομά μoυ! Το κίνητρο είναι το φθηνό εμπόριο για ακροαματικότητα και η ηλιθιότητα. Φυσικά θα κινηθώ νομικά και στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό και παντού. Είμαι ενοχλημένος» δήλωσε. «Θα κερδίσω τον σεβασμό κάθε ηλίθιου πώς ακριβώς; Να τον κάνω παρέα; Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους δίπλα μας;» κατέληξε.






0 ΣΧΟΛΙΑ