Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Στα δικαστήρια Πειραιά η 46χρονη που σκότωσε την πεθερά της – Αποδοκιμασίες από κόσμο που την περίμενε

Λίγο πριν τις 8 το πρωί της Παρασκευής, η 46χρονη γυναίκα που ομολόγησε τη δολοφονία της 75χρονης πεθεράς της στη Σαλαμίνα έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά για να απολογηθεί.
Η μεταγωγή της πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, το οποίο την αποδοκίμασε έντονα.
Η δήλωση της 46χρονης
Παρά τις αποδοκιμασίες και τη βαριά ατμόσφαιρα, υπενθυμίζεται η πρώτη τοποθέτηση της 46χρονης, η οποία φέρεται να δήλωσε συντετριμμένη για την πράξη της.
Η πλήρης δήλωσή της, όπως μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1, έχει ως εξής:
«Είμαι συντετριμμένη, δεν έχω το κουράγιο να μιλήσω. Απορώ πώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Μετανιώνω πικρά κάθε λεπτό εκείνης της νύχτας. Θα πω όλη την αλήθεια. Ζητάω συγγνώμη αλλά γνωρίζω ότι αυτό δεν είναι αρκετό».
Η 46χρονη, η οποία επικαλείται εθισμό στον τζόγο ως κίνητρο για την πράξη της (ληστεία που κατέληξε σε δολοφονία), καλείται πλέον να απολογηθεί στον ανακριτή και να δώσει εξηγήσεις για τα κίνητρα, τον τρόπο τέλεσης του εγκλήματος και τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.






0 ΣΧΟΛΙΑ