Θρήνος στη Ρόδο: Νεκρός 19χρονος στρατιώτης από χειρομβοβίδα που έσκασε – Ακρωτηριάστηκε στρατιωτικός

Μια τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγο στη Ρόδο, όταν 19χρονος στρατιώτης έχασε τη ζωή του από έκρηξη χειροβομβίδας σε πεδίο βολής, κατά τη διάρκεια άσκησης της εθνοφυλακής.
Νεκρός 19χρονος στρατιώτης από έκρηξη σε πεδίο βολής
Όπως αναφέρει η Rodiaki, στο ίδιο συμβάν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένας ακόμη στρατιωτικός, ο οποίος υπέστη ακρωτηριασμό. Αυτή τη στιγμή, οι γιατροί του νοσοκομείου Ρόδου δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 10:00 στην περιοχή Αφάντου, όταν οι δύο στρατιωτικοί, πυροτεχνουργοί που υπηρετούσαν σε μονάδα της κεντρικής Ρόδου, επιχείρησαν να μεταφέρουν οπλισμό και χειροβομβίδες.
Διαβάστε επίσης
Από τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε όταν ο ένας από τους δύο απασφάλισε από λάθος αμυντική χειροβομβίδα, με αποτέλεσμα να εκραγεί επιτόπου. Από την έκρηξη σκοτώθηκε επιτόπου ο 19χρονος, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά και ακρωτηριάστηκε και ο δεύτερος. Για το τραγικό αυτό περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα το αρχηγείο του ΓΕΕΘΑ και διατάχθηκε σχετική έρευνα.






0 ΣΧΟΛΙΑ