ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Του έριξα τρεις μπουνιές και έπεσε κάτω»: Βίντεο ντοκουμέντο από τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 58χρονου στον Νέο Κόσμο

«Του έριξα τρεις μπουνιές και έπεσε κάτω»: Βίντεο ντοκουμέντο  από τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 58χρονου στον Νέο Κόσμο
Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό στον Νέο Κόσμο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε τραγωδία κατέληξε η διαμάχη οδηγού αυτοκινήτου και ενός μοτοσικλετιστή στην οδό Σουλιέ του Νέου Κόσμου, καθώς 29χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 58χρονο, που σύμφωνα με τον θύτη του «έκλεινε τον δρόμο με το αυτοκίνητό του». Βίντεο που εξασφάλισε το ΕΡΤnews δείχνει εικόνες τόσο από την καταδίωξη του αυτοκινήτου του θύματος από δύο μηχανάκια όσο και την άφιξη του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον άτυχο άνδρα.

Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη

Ο δράστης που έχει «βαρύ» ποινικό μητρώο, ομολόγησε στους αστυνομικούς τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 58χρονου, λέγοντας μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι του έριξε τρεις μπουνιές κι εκείνος έπεσε κάτω. Φαίνεται ότι προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τόσο άσχημα τον 58χρονο και ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει. Επίσης ανέφερε στους αστυνομικούς πως το περιστατικό δεν ξεκίνησε στην οδό Σουλιέ, όπου εν τέλει ο 58χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος, αλλά αρκετά μέτρα πιο πίσω, στη Μάχης Αναλάτου στον Νέο Κόσμο.

Το περιστατικό με την τραγική κατάληξη, άρχισε από μια διαφωνία μεταξύ οδηγών στον δρόμο. Υπήρξε ένας διαπληκτισμός, με τον 58χρονο να κάνει, σύμφωνα με τον 29χρονο, χρήση σπρέι πιπεριού. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια φρενήρης καταδίωξη που διήρκεσε περίπου 15 λεπτά στους δρόμους του Νέου Κόσμου.

Οι αστυνομικοί έχουν εξετάσει πλούσιο εικονοληπτικό υλικό από καταστήματα και από σπίτια της περιοχής και έχουν διαπιστώσει ότι πολλά από όσα έχουν καταθέσει τόσο οι μάρτυρες αλλά και ο 29χρονος αναφορικά με τη χρήση του σπρέι πιπεριού, έχουν επιβεβαιωθεί σε μεγάλο βαθμό.

«Πλούσιο» ποινικό παρελθόν

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο 58χρονος υπέστη ανακοπή, αλλά διαπιστώθηκαν και κακώσεις του προσώπου και του τραχήλου που υποδεικνύουν ότι δέχτηκε πολύ έντονα χτυπήματα στο πρόσωπο όσο και στον αυχένα. Υπήρχαν αναφορές μάλιστα ότι ο νεαρός χτύπησε με απανωτές γροθιές στο πρόσωπο τον 58χρονο, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά έπιασε το κεφάλι του και τον χτύπησε με μανία στο τιμόνι.

Αξίζει να πούμε ότι ο 29χρονος έχει απασχολήσει άλλες τρεις φορές τις Αρχές για παρόμοια περιστατικά με το πιο πρόσφατο στις 20 Οκτωβρίου, πάλι στην ίδια περιοχή και πάλι σχετικά με διαμάχη για περιστατικό στον δρόμο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου