ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ζέτα Δούκα: Απαλλάχθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι από τη μήνυση του Γιώργου Κιμούλη – «Αισθάνομαι δικαιωμένη»

Ζέτα Δούκα: Απαλλάχθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι από τη μήνυση του Γιώργου Κιμούλη – «Αισθάνομαι δικαιωμένη»
Ζέτα Δούκα, Γιώργος Κιμούλης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν σήμερα, Τρίτη 18 Νοεμβρίου στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και τη Ζέτα Δούκα. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός στο Instagram, κοινοποίησε επίσημο δελτίο Τύπου των δικηγόρων της, το οποίο αναφέρει πως η ελληνική Δικαιοσύνη απάλλαξε όλους τους εμπλεκόμενους από τις κατηγορίες που είχε καταθέσει ο ηθοποιός εις βάρος της και εις βάρος των θεραπόντων ιατρών της.

Τι αναφέρει το δελτίο τύπου

«Στις 19-7-2022 ο Γεώργιος Κιμούλης κατέθεσε έγκληση σε βάρος δύο θεραπόντων ιατρών της εντολέως μας Γεωργίας (Ζέτας) Δούκα, για το αδίκημα της ψευδούς ιατρικής πιστοποίησης, προοριζόμενης για δικαστική χρήση, καθώς και σε βάρος της ίδιας της Γεωργίας Δούκα, για ηθική αυτουργία στο προαναφερθέν αδίκημα.

Επί της παραπάνω έγκλησης εκδόθηκε στις 24-10-2025 το με αριθμό 3585/2025 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, με το οποίο άπαντες οι εγκαλούμενοι απαλλάχθηκαν όλων των κατηγοριών, καθώς κρίθηκε ότι δεν προκύπτουν καν επαρκείς ενδείξεις για να παραπεμφθούν αυτοί σε δίκη ενώπιον ακροατηρίου.

Η εντολέας μας Ζέτα Δούκα αισθάνεται για άλλη μια φορά δικαιωμένη από την Ελληνική Δικαιοσύνη και θα συνεχίσει τον αγώνα της έως ότου λάμψει οριστικά και αμετάκλητα η αλήθεια σε όλα τα επίπεδα. Επιφυλάσσεται δε όλων των δικαιωμάτων της για τις βαριές προσβολές και τα ψεύδη που έχουν διατυπωθεί σε βάρος της από την αντίδικη πλευρά όλα αυτά τα χρόνια.

Αθήνα, 17-11-2025

Μετά Τιμής,

Οι Πληρεξούσιοι Δικηγόροι

Νικόλαος Διαλυνάς

Γεώργιος Γεραρής

Άρτεμις Διαλυνά».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου