ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ένοχος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή

Ένοχος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σήμερα το πρωί, Τρίτη 18 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε σε κεκλεισμένων των θυρών ακροαματική διαδικασία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε σχέση με την υπόθεση «revenge porn». Η δίκη είχε αναβληθεί χθες, καθώς απουσίαζε ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, που διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό, κάτι που αργότερα επιβεβαιώθηκε και από τηλεοπτικά ρεπορτάζ.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, η δεύτερη καταγγέλλουσα έδωσε την κατάθεσή της ενώπιον του δικαστηρίου, καταθέτοντας λεπτομέρειες για την παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών της. Την ίδια στιγμή, έξω από την αίθουσα δικαστηρίου βρισκόταν ο αδερφός του κατηγορούμενου, ενώ μετά την ακρόαση ακολούθησε διακοπή ώστε να ληφθεί απόφαση.

Το δικαστήριο, μετά την εκτίμηση όλων των στοιχείων, έκρινε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ένοχο και του επέβαλε ποινή τριών ετών φυλάκισης, η οποία όμως θα μείνει σε αναστολή. Παράλληλα, αναγνωρίστηκαν προς όφελός του ελαφρυντικά. Πριν από λίγο καιρό, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, η Κέλλυ Χεινοπώρου, μεταφέροντας όσα συνέβαιναν γύρω από τις δίκες του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είχε αναφέρει για την ζωή του μετά τις καταγγελίες: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να θέλει να πουλήσει το σπίτι που είχε εκεί στο νησί. Κάνει μεταφράσεις σε site και φέρεται να έχει πουλήσει στο εξωτερικό υλικό από τη μεγάλη μουσική συλλογή που είχε».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου