Τραγωδία στο Πήλιο: Νεκρός ο 75χρονος αγνοούμενος – Βρέθηκε σε γκρεμό μέσα στο αυτοκίνητό του

Τραγικό τέλος είχαν οι πολύωρες έρευνες για τον εντοπισμό ενός 75χρονου άνδρα από τη Δράκεια Πηλίου, ο οποίος αγνοούνταν από το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε καταπέσει σε βαθύ γκρεμό σε μια επικίνδυνη στροφή λίγα χιλιόμετρα έξω από το χωριό.
Ο 75χρονος είχε φύγει από το σπίτι του γύρω στις 13:30 το μεσημέρι, με σκοπό να μεταβεί στα κτήματά του για να πραγματοποιήσει εργασίες. Από εκείνη τη στιγμή, όμως, δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.
Οι συγγενείς του άρχισαν να ανησυχούν σοβαρά όταν οι τηλεφωνικές τους κλήσεις έμεναν αναπάντητες. Το απόγευμα, η ανησυχία τους μετατράπηκε σε αγωνία και ο γιος του απηύθυνε έκκληση για βοήθεια στις αρχές και τους εθελοντές.
Στις 19:00, σήμανε συναγερμός στη Λέσχη Εθελοντών Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα. Ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες με τη συμμετοχή έξι εθελοντών και δύο οχημάτων, μαζί με την τοπική αστυνομία και κατοίκους της Δράκειας.
Οι ομάδες ερεύνησαν όλα τα χωράφια της οικογένειας και τους γύρω χωματόδρομους για πολλές ώρες, χωρίς αποτέλεσμα. «Ήταν σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι εθελοντές, περιγράφοντας το αδιέξοδο των πρώτων ωρών.
Το μοιραίο τέλος στη χαράδρα
Δυστυχώς, η ελπίδα για ένα αίσιο τέλος έσβησε αργά το βράδυ της Τετάρτης. Το αυτοκίνητο του 75χρονου εντοπίστηκε σε μια χαράδρα, σε σημείο με περιορισμένη ορατότητα και ιδιαίτερα επικίνδυνη στροφή.
Οι πρώτες ενδείξεις από τον τόπο του δυστυχήματος δείχνουν πως ο οδηγός, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει στο κενό.
Διαβάστε επίσης
Η Αστυνομία έχει αναλάβει την προανάκριση και διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα. Στο χωριό Μαυρονέρι επικρατεί βαρύ πένθος για τον χαμό του ηλικιωμένου, ο οποίος ήταν γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.






0 ΣΧΟΛΙΑ