Ταυτοποιήθηκαν οι μοτοσικλετιστές που κινούνταν με πάνω από 250 χλμ./ώρα στην Αττική Οδό

Η Τροχαία Αττικής Οδού, σε συνεργασία με την Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), ταυτοποίησε δύο μοτοσικλετιστές που εμφανίζονταν σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να οδηγούν με υπερβολική ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς.
Οι έρευνες των Αρχών
Πρόκειται για έναν 27χρονο και έναν 21χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη οδήγηση κατ’ εξακολούθηση, καθώς η συμπεριφορά τους έθετε σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια άλλων χρηστών του οδικού δικτύου. Οι νεαροί οδηγούσαν για επίδειξη, εκτελώντας «σούζες» και συνεχείς ελιγμούς με ταχύτητες που ξεπερνούσαν τα 250 χλμ./ώρα.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι οι δύο είχαν στο παρελθόν επιδείξει αντίστοιχη παραβατική συμπεριφορά. Οι ίδιοι προσήλθαν αυτοβούλως στην Τροχαία την Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2025, και χθες πραγματοποιήθηκε κατάσχεση μιας από τις μοτοσικλέτες τους, που βρισκόταν σε ιδιωτικό συνεργείο. Κατά τη διαδικασία, συνελήφθη και τρίτο άτομο για απείθεια, καθώς εμπόδισε τους αστυνομικούς στις ενέργειές τους.
Ο 27χρονος είχε κατηγορηθεί ξανά για επικίνδυνη οδήγηση και παρέμβαση στην κυκλοφορία, ενώ ο 21χρονος είχε βεβαιωθεί με πρόστιμα άνω των 2.600 ευρώ για παραβάσεις όπως μη συμμόρφωση σε σήμα τροχονόμου, επικίνδυνους ελιγμούς, μη χρήση κράνους και δυσδιάκριτη πινακίδα, με προσωρινή αφαίρεση της άδειας οδήγησης για 455 ημέρες.






0 ΣΧΟΛΙΑ