Πανιώνιος – Άρης Betsson 90-73: Εντυπωσιακή εμφάνιση και πρώτη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» στη Stoiximan GBL

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες υπηρεσιακών προπονητών ο Άρης Betsson πήρε την πρώτη του νίκη στην Stoiximan GBL επικρατώντας με 73-90 του Πανιώνιου και αφήνοντας την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην τελευταία θέση με ρεκόρ 0-4.
Ο Άρης Betsson, με τον Διονύση Αγγέλου στον πάγκο είχε σε εξαιρετική κατάσταση τους Μήτρου-Λονγκ (14 πόντοι) και Μπράις Τζόουνς (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), ενώ ο Ρόνι Χάρελ είχε ακόμη μια πληθωρική εμφάνιση με 7 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Για τον Πανιώνιο ξεχώρισε ο Σταρκς με 17 πόντους και 6 ασίστ, ενώ ο Τσαλμπούρης πρόσθεσε 16 πόντους και μάζεψε 2 ριμπάουντ. Στο τέλος της αναμέτρησης υπήρξαν αποδοκιμασίες από τους φίλους του Πανιώνιου, που είδαν την ομάδα τους να φεύγει ηττημένη για ακόμη μία φορά.
Ο αγώνας
Ο Άρης Betsson με τον Διονύση Αγγέλου να ζει κάθε στιγμή στον πάγκο μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με τον Μπράις Τζόουνς να σκοράρει συνεχόμενους πόντους πήρε προβάδισμα 7 πόντων στο πέρας της πρώτης περιόδου (13-20).
Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει στην δεύτερη περίοδο και με ενέργειες των Λούντζη, Τσαλμπούρη και Γουότσον έδειξε ότι μπορεί να επιστρέψει στο ματς. Ο Αμερικανός ψηλός ολοκλήρωσε συνεχόμενες φάσεις κοντά στο καλάθι, ενώ στην απέναντι μεριά ο Τζόουνς έγινε από σκόρερ, δημιουργός, και έφτασε τις 3 ασίστ ως το ημίχρονο.
Στην τρίτη περίοδο ο Πανιώνιος μπήκε πολύ πιο συγκεντρωμένος και με ένα γρήγορο σερί 6-0 πήρε προβάδισμα για πρώτη φορά στο ματς στο 23’17”, αλλά ο Άρης Betsson με ένα ξέσπασμα 10 σερί πόντων του Μήτρου-Λονγκ άφησε ξανά τον Πανιώνιο πίσω (47-54 στο 26’29”).
Στην τέταρτη περίοδο ο Πανιώνιος κατέρρευσε ολικά και ο Άρης Betsson με σερί 13-0 πήρε γρήγορα διαφορά 22 πόντων (54-76) και κλείδωσε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Τελικά η διαφορά έκλεισε στους 17 πόντους, με τον Πανιώνιο να παλεύει, αλλά να μην καταφέρνει να επιστρέψει.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαρούχα, Μαγκλογιάννης, Τεφτίκης
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-20, 34-38, 54-63, 90-73
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χουγκάζ): Γουότσον 8 (3 ριμπάουντ), Σταρκς 17 (3/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Λούντζης 14 (4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Λιούις 2 (3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Κρούζερ (6 ριμπάουντ), Πάπας 2, Τσαλμπούρης 16 (5/7 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2 ριμπάουντ), Γουόλ 6, Οικονομόπουλος, Γκίκας 5 (1/1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ).
ΑΡΗΣ BETSSON (Αγγέλου): Τζόουνς 15 (4/9 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 λάθη), Φορμπς 13 (3/5 τρίποντα), Πουλιανίτης, Ίνοκ 10 (5.8 δίποντα, 7 ριμπάουντ), Κουλμπόκα 11 (2/6 τρίποντα), Μήτρου-Λονγκ 14 (2/6 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Φόρεστερ 3, Γκιουζέλης 7 (1), Μποχωρίδης 10 (2), Καζαμίας, Χάρελ 8 (1/3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ).
Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Ο Πανιώνιος θα παίξει στην Ρόδο με τον Κολοσσό (1/11 στις 16:00) και ο Άρης Betsson θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (1/11 στις 18:15).
Πηγή: sport24.gr






0 ΣΧΟΛΙΑ