ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στο Περιστέρι: Καταδικασμένος για δολοφονία και όπλα ο 37χρονος που πέθανε μετά από την επίθεση με μαχαίρι

Έγκλημα στο Περιστέρι: Καταδικασμένος για δολοφονία και όπλα ο 37χρονος που πέθανε μετά από την επίθεση με μαχαίρι
Συναγερμός στην αστυνομία μετά τη δολοφονία στο Περιστέρι(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σοκ προκάλεσε σήμερα (20/10) το πρωί ο θάνατος ενός 37χρονου στο Περιστέρι, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, έξω από κλαμπ στην περιοχή. Το θύμα ήταν γνωστό στις Αρχές, καθώς είχε καταδικαστεί για δολοφονία και παράνομη οπλοκατοχή και είχε εκτίσει ποινή σε φυλακή της Λάρισας.

Το τηλεφώνημα και η επίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης καρφώνοντας το μαχαίρι στην κοιλιά του θύματος, τον σκότωσε μπροστά στη μέση του δρόμου και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ανθρωποκτονιών, που συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος.

Οι πρώτες ενδείξεις της αστυνομίας δείχνουν ότι η δολοφονία σχετίζεται με προσωπικές διαφορές. Το θύμα βρισκόταν σε νυχτερινό μαγαζί στο Μπουρνάζι όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα, βγήκε αναστατωμένος και είχε σύντομη συνομιλία με τον δράστη, πριν δεχθεί την επίθεση.

Μετά την επίθεση, ο 37χρονος διακομίστηκε στο Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση, ελέγχοντας καρέ-καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, με στόχο να εντοπίσει το δρομολόγιο φυγής του δράστη και το σημείο όπου κρύφτηκε μετά το έγκλημα, ώστε να προχωρήσει στη σύλληψή του.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου