Porto Leone (14/10): «Δεν μπορεί αυτό το παιδί…» – Οι υποψίες για τον Γρηγόρη αυξάνονται

Στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, «Porto Leone», η ένταση κορυφώνεται. Οι υποψίες της δολοφονίας του Στράτου πέφτουν στον Γρηγόρη και τα πράγματα περιπλέκονται. Η Αλεξάνδρα είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα για να πάρει εκδίκηση. Θέλει να καταστρέψει τον φονιά του γιου της και ολόκληρη την οικογένειά του.
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Porto Leone
Η Ντόρα ανοίγει τα μάτια του καπετάν – Μανώλη, που έχει μείνει μπερδεμένος μετά από τη συνάντηση του με την Λένα και η Βούλα γνωρίζει τυχαία έναν άντρα, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της. Λίγο αργότερα, ο Γιάμαρης κάνει έρευνα, για να μάθει αν η μυστηριώδης γυναίκα έφυγε με το υπερωκεάνιο. Ο Ορέστης καταφθάνει στον Πειραιά, μαθαίνοντας την αλήθεια για τη Λένα, ενώ η Γαλήνη κοιτάζει με υποψία τον Χρόνη Θαλασσίτη, έναν άντρα, που φέρνει στο σπίτι ο Βούλγαρης. «Είναι ο άνδρας, που θα παντρευτεί η Λένα μας. Ενας δουλευταράς και τίμιος νέος, που δείχνει να την αγαπά εδώ και καιρό», λέει στη γυναίκα του ,που δεν πείθεται, παρατηρώντας τον τρόπο, που ο Χρόνης κινείται μέσα στο σπίτι τους εντυπωσιασμένος. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Λένα από το δωμάτιο της, δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το τι της κανονίζουν οι γονείς της.
Ο Πειραιάς φαίνεται να έχει γίνει άνω κάτω μετά την άγρια δολοφονία του Στράτου. Ενώ όλοι ρίχνουν την προσοχή τους στον Λυκούργο και τη σχέση, που μπορεί να είχε με τον γιο του Ηλία και της Αλεξάνδρας, ο Σπύρος και ο Νίκος αρχίσουν να στρέφουν τις υποψίες τους αλλού. Συγκεκριμένα, στο φιλικό περιβάλλον, που περιστοίχιζε τον νεαρό άνδρα. Αμεσα, το μυαλό και των δυο θα πάει στον κολλητό του φίλο, τον Γρηγόρη Βούλγαρη, όμως, ο Γιάμαρης πρόκειται να φανεί κατηγορηματικός. «Δεν το έχει κάνει ο Γρηγόρης. Δεν μπορεί αυτό το παιδί να σηκώσει στους ώμους του αυτό το βάρος. Είναι από καλή πάστα. Στο υπογράφω», λέει στον συνεργάτη του κι εκείνος του απαντά: «Μπορεί, όμως,να ξέρει τον πραγματικό ένοχο. Λίγοι ήξεραν τόσο καλά τον Στράτο, όσο ο Γρηγόρης». Ο Γιάμαρης τον κοιτάζει και εντυπωσιάζεται, που ο Νίκος επιμένει τόσο. Αποφασίζει, λοιπόν, να μιλήσει ξανά με τον Γρηγόρη αλλά και με την Γαλήνη. Ξέρει πως η γυναίκα του Ντίνου δύσκολα μπορεί να του κρυφτεί.






0 ΣΧΟΛΙΑ