Δυσαρεστημένος ο Ανδρέας Γεωργίου με το Mega – Ανατροπή με την «Γη της Ελιάς»

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου φέρεται να εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια απέναντι στο Mega, το οποίο τον φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια, λόγω των συνεχών αλλαγών στην ώρα προβολής της σειράς του «Γης της Ελιάς».
Ο λόγος της δυσαρέσκειας
Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» από το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο προγραμματισμός έχει αλλάξει δύο φορές στην prime time και αναμένεται μια ακόμη. Από εδώ και στο εξής, η δημοφιλής σειρά θα προβάλλεται στις 10 το βράδυ, γεγονός που φαίνεται να έχει προκαλέσει ενοχλήσεις στον Ανδρέα Γεωργίου για τις διαρκείς αλλαγές και την αβεβαιότητα γύρω από το πρόγραμμα.
Συνεχίζει δυναμικά η σειρά
Παράλληλα, η επιτυχημένη σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς», μπήκε για ακόμη μια χρονιά δυναμικά στη μάχη για τα νούμερα τηλεθέασης με τον πέμπτο κύκλο της, που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και προδιαγράφεται ως ο πιο συγκλονιστικός μέχρι σήμερα. Στην πρεμιέρα, η σειρά κατέγραψε μέσο όρο 19,3% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας μέχρι το 20,9% στη ζώνη 22:00 – 22:15. Στο δυναμικό κοινό, ωστόσο, η τηλεθέαση σημείωσε μέσο όρο 8,4%, αποτυπώνοντας τις προτιμήσεις του νεανικότερου κοινού.






0 ΣΧΟΛΙΑ