Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό, πήχτρα το κέντρο, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Προβλήματα υπάρχουν με την κίνηση στους δρόμους της Αττικής, το πρωί της Πέμπτης 2/10, με τον Κηφισό να είναι ως συνήθως στο «κόκκινο», μετ’ εμποδίων κινούνται και τα οχήματα στο κέντρο της Αθήνας ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται στην Αττική Οδό.
Μεγαλύτερες είναι οι καθυστερήσεις που παρουσιάζει κυρίως το ρεύμα ανόδου της εθνική οδού από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας έως και τη λεωφόρο Αθηνών (Αιγάλεω) όπως επίσης και στο ύψος της Λυκόβρυσης.
Προβλήματα υπάρχουν και στη λεωφόρο Αθηνών, όπου η δυσχέρεια ξεκινάει από το Χαϊδάρι και εκτείνεται έως τον Σκαραμαγκά και στα δύο ρεύματα.
Δείτε εδώ live την κυκλοφορία των οχημάτων
Οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Όσον αφορά την Αττική Οδό, καθυστερήσεις σημειώνονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 30 λεπτών από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας.
Αλλά και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, 15 με 20 λεπτά από τον κόμβο Μαραθώνος έως τον κόμβο Κηφισίας όπως επίσης και στην Περιφερειακή Υμηττού από 20 έως 25 λεπτά από τον κόμβο της Αγίας Παρασκευής έως τον κόμβο Κηφισίας.




0 ΣΧΟΛΙΑ