Τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη: 44χρονος με πατίνι σκοτώθηκε σε θανατηφόρο τροχαίο – Ο οδηγός τον εγκατέλειψε

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου στη διασταύρωση Πέτρου Ράλλη και Αγίας Άννης, όταν πατίνι που οδηγούσε ένας 44χρονος άνδρας συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.
Ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο
Το θύμα, που είχε καταγωγή από το Μπαγκλαντές, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε άμεσα στο Τζάνειο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες, ο οδηγός της μηχανής δεν σταμάτησε μετά τη σύγκρουση αλλά εγκατέλειψε το σημείο, αφήνοντας πίσω τον 44χρονο αβοήθητο. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ενώ το δυστύχημα όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει οργή και θλίψη, καθώς πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό εγκατάλειψης τραυματία στην άσφαλτο, που κατέληξε σε τραγωδία.






0 ΣΧΟΛΙΑ