ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Ξέσπασε ο Μικρούτσικος για Μπισμπίκη: «Ζητάω κατεβασμένο κεφάλι και μια “συγγνώμη”»

Ξέσπασε ο Μικρούτσικος για Μπισμπίκη: «Ζητάω κατεβασμένο κεφάλι και μια “συγγνώμη”»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξερράγη μιλώντας για το τροχαίο του Βασίλη Μπισμπίκη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει προς το πρόσωπό του ο Βασίλης Μπισμπίκης, μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στην Φιλοθέη. Ο ηθοποιός συνελήφθη την Κυριακή 28/9 μετά από σοβαρές ζημιές που προκάλεσε σε σταθμευμένα ΙΧ τα ξημερώματα της Παρασκευή και τού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για το αδίκημα της μη συμμόρφωσης στις υποχρεώσεις οδηγού, σύμφωνα με το άρθρο 47 του ΚΟΚ, που αφορά την εγκατάλειψη οχήματος.

Ο γνωστός ηθοποιός, στην κατάθεσή του υποστήριξε πως άφησε σημειώματα στα οχήματα που προκάλεσε ζημιές, ενώ αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που έκανε η συνεργάτιδά του στο Α.Τ. Φιλοθέης, προκειμένου να τους ενημερώσει για το συμβάν.

Μικρούτσικος: «Τον θέλω πιο λεβέντη, είτε με χαμηλότερους τόνους, να πει ένα “ναι, συγγνώμη” τελείωσε»

Τα παραπάνω σχολιάστηκαν την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στην εκπομπή «Buongiorno» του MEGA, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να λέει αρχικά: «Λόγω της υπόθεσης δεν πρόκειται να βρεθεί τίποτα, άρα ο κάθε ένας ξέρει ό,τι ξέρει. Το να βγει να καταθέσει αυτός που το έπαθε, λέει “δε βρέθηκε χαρτί, εγώ το άφησα, δε βρέθηκε χαρτί”. Αν δουν ένα βίντεο, θα δουν ότι δε σταμάτησε καν! Θα δουν ότι δε σταμάτησε καν! Θα πάρουν βίντεο και το κινητοποιήσουν; Όχι, δεν υπάρχει έγκλημα. Ένα βίντεο να δείτε, θα δείτε πολλά. Έχω δει ότι στρίβωντας πάει κανονικά, στρίβει 15 μέτρα και μετά αρχίζει και χτυπάει δεξιά και αριστερά. Άθικτος ο δρόμος, δεν υπάρχει το πρώτο φρένο. Μετά έφυγε και ξαναχτύπησε».

Έπειτα, ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε: «Πέρα από όλο αυτό που έχει γίνει, κατανοούμε όλοι μας ότι έχει άδικο, πολλές φορές τα πράγματα στην αρχή έχουν μια τρομερή διάσταση. Δηλαδή, εγώ, την Κυριακή για παράδειγμα, το πρωί ξύπνησα και είδα ότι κατέστρεψε 10 αυτοκίνητα, ενώ τελικά τα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές ήταν τρία και ένας μαντρότοιχος».

Τότε, ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λέγοντας: «Δεν είναι ποσοτικό! Εγώ δεν έχω πρόβλημα, ξέρεις τι ζητάω; Κατεβασμένο κεφάλι και τελείωσε. Όχι “περί θεάτρου και δεν ασχολείστε με τα σωστά και ασχολείστε με τα ολίγα”. Η περιουσία του καθενός είναι από λίγη μέχρι πάμπολη. Τώρα βρήκε να πει την “αλήθεια;”. Όταν είναι θύτης, θα αναφερθεί στα περί πολιτισμού; Τότε θα κάνει κριτική; Τον αγαπάω σας είπα και μου αρέσει πάρα πολύ σαν ηθοποιός και είναι και σύντροφος της Δέσποινας, τον εκτιμάω. Τον θέλω πιο λεβέντη, είτε με χαμηλότερους τόνους, να πει ένα “ναι, συγγνώμη” τελείωσε!

»Και να κάνει αυτό που θα κάνει μετά. Θα γίνω Μπισμπίκης, δεν έχω χτυπήσει άνθρωπο, αν χτυπήσω άνθρωπο δεν το συζητάω κάθομαι εκεί και κλαίω. Δεν έχω χτυπήσει άνθρωπο, μπορεί να έφευγα. Το λέω! Και υποστηρίζω την αξιοπρέπειά μου. Μπορεί να έφευγα! Μπορεί να ξύπναγα και έλεγα είμαι καλά, θα έβγαινα και θα έλεγα “έφταιγα”. Δε θα έβγαινα να πω “φταίει η κυβέρνηση και αυτό που λέω ή εμείς οι έμπειροι της τηλεόρασης σε σχέση με τους καινούργιους”! Όταν τον είδα να λέει αυτό, είπα “ε, όχι ρε μεγάλε”».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου