Αιματηρή επίθεση σε κέντρο κράτησης της ICE στο Ντάλας – Νεκρός ο ένοπλος

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (24/9) στο Ντάλας, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε κέντρο κράτησης της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE). Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο δράστης έπεσε νεκρός, ενώ τουλάχιστον τρία άτομα δίνουν μάχη για τη ζωή τους.
Πανικός στο Ντάλας
Όπως ανέφεραν αξιωματούχοι του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, η επίθεση εκδηλώθηκε τη στιγμή που προσωπικό της ICE συνόδευε κρατούμενους στο εσωτερικό του κτιρίου. Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως, ενώ ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας έσπευσαν στο σημείο για να αποτρέψουν περαιτέρω κίνδυνο.
Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι η επίθεση αιφνιδίασε τόσο τους υπαλλήλους όσο και τους κρατούμενους, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός. Οι τραυματίες διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομεία της πόλης, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή τους.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του δράστη ή τα κίνητρα πίσω από την επίθεση. Ωστόσο, οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ οι έρευνες στο κέντρο κράτησης συνεχίζονται.






0 ΣΧΟΛΙΑ