ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Σταύρος απαγορεύει στην Ασπασία να τραγουδάει – «Να τα βράσω τέτοια λεφτά»

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Σταύρος απαγορεύει στην Ασπασία να τραγουδάει – «Να τα βράσω τέτοια λεφτά»
Ο Σταύρος τρελός από ζήλεια κόβει το τραγούδι στην Ασπασία!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA, το «Σπίτι δίπλα στο ποτάμι», με το περιοδικό TiVi Σίριαλ να αποκαλύπτει αποκλειστικό ρεπορτάζ για το σίριαλ που έχει «αγκαλιάσει» όλη η Ελλάδα. Η Ασπασία καταφέρνει επιτέλους να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: αρχίζει να τραγουδά επαγγελματικά και αποκτά δική της οικονομική ανεξαρτησία. Ωστόσο, ο Σταύρος δεν συμμερίζεται τη χαρά της. Η ζήλια και η ένταση μεγαλώνουν, με τους καβγάδες να είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, φτάνοντας στο σημείο ο Σταύρος να της ζητήσει να εγκαταλείψει το τραγούδι.

Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά του Alpha

Η επιτυχία και η αναγνώριση που απολαμβάνει η Ασπασία προκαλούν αναστάτωση στο γάμο τους, με την κρίση στην οικογένεια να βαθαίνει. Οι συγκρούσεις είναι έντονες, ενώ η μητέρα του Σταύρου, η κυρά Στέλλα, φτάνει στο σημείο να παίρνει τα παιδιά από το σπίτι για να τα προστατεύσει από τους τσακωμούς. Τελικά, αποφασίζει να παρέμβει και να μιλήσει στον γιο της.

Ωστόσο ο Σταύρος δεν παίρνει κουβέντα: «Μα τι να κάνω; Μπορώ να αφήσω τη γυναίκα μου να τραγουδάει και της κολλάει ο ένας κι ο άλλος;» της λέει και αποφασίζει να απαγορεύσει στην Ασπασία να συνεχίσει το τραγούδι: «Τέρμα, δεν είναι δουλειά αυτή για γυναίκα παντρεμένη με δύο παιδιά» της λέει.

Τελικά η καταπίεση του Σταύρου επαναφέρει την Ασπασία στην καθημερινότητά τους μακριά από το όνειρο του τραγουδιού, αλλά όχι για πολύ, καθώς μια πρόταση από το μαγαζί της ξεσηκώνει τα μυαλά καθώς τα χρήματα είναι πολλά και ο Σταύρος μάταια προσπαθεί να την μεταπείσει:

«Να τα βράσω τέτοια λεφτά. Καταστρέφεις το σπίτι μας, δεν το καταλαβαίνεις; Τα παιδιά δεν σε βλέπουν πια καθόλου, τα μεγαλώνει η μάνα μου. Έχεις ξεφύγει εντελώς» της λέει, αλλά η Ασπασία γίνεται ακόμα πιο επιθετική απέναντί του: «Αυτό σ΄ενοχλεί ή μήπως το ότι πλέον βγάζω πιο πολλά λεφτά από σένα κι έχω επιτυχίες;» του απαντάει και συνεχίζει τα δικά της σχέδια!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου