Έτρεχε με 205 και… καμάρωνε στα social media: Σύλληψη 36χρονου που το «έσπασε» στην Αθηνών-Κορίνθου

Ακόμη ένα περιστατικό με οδηγό, που έτρεχε σε ιλιγγιώδη ταχύτητα, σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, με έναν 36χρονο από την Αλβανία να συλλαμβάνεται, καταγράφοντας ταχύτητα μέχρι και στα 205 χιλιόμετρα ανά ώρα, ανεβάζοντας το… κατόρθωμά του στα social media.
Αυτό που προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν βίντεο στο οποίο είχε καταγράψει πώς «έπιασε» 205 χλμ./ώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου. Παράλληλα σε δεύτερο βίντεο ο συλληφθείς εμφανιζόταν να κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή.
Σχηματίστηκε ήδη δικογραφία σε βάρος του 36χρονου
Σημειώνεται ότι στην περιοχή της εθνικής οδού που έτρεχε με 205 χλμ./ώρα, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας είναι μόλις 80 χλμ/ώρα με αποτέλεσμα να αποτελεί κίνδυνο για τους υπόλοιπους οδηγούς, με το συναγερμό πρόσφατα να σημαίνει για ανατροπή φορτηγού.
Ο 36χρονος, ο οποίος με τη σε βάρος του δικογραφία από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, αναρτούσε φωτογραφίες και με τα οχήματα που χρησιμοποιούσε.






0 ΣΧΟΛΙΑ