Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν επιτρέπει τη σειρά του Κοκκινόπουλου για τη ζωή της – «Ποτέ δεν παραδέχθηκε ότι τα έκανε»

Χωρίς τον… ξενοδόχο φαίνεται πως λογαριάζει ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ο οποίος επιβεβαιώθηκε πως ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά βασισμένη στη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς το 2024 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας και έναν χρόνο μετά, κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.
Η καταδικασμένη μητέρα από την Πάτρα, μέσω της δικηγόρου της, Βάσως Πανταζή, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με μια τέτοια παραγωγή και ότι θα κινηθεί νομικά σε περίπτωση που χρειαστεί. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφερε πάνω στο θέμα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει παραδεχθεί ποτέ ότι έκανε αυτές τις πράξεις. Το τι πιστεύει η κατηγορούμενη, μπορεί κάποιος να τους αφήνει αδιάφορους. Το θέμα είναι τι λέει το νομικό μας σύστημα».
«Έχει το τεκμήριο της αθωότητας»
Και έπειτα εξήγησε: «Αυτή η γυναίκα είναι πρωτόδικα καταδικασμένη, έχει το τεκμήριο της αθωότητας και το έχει και πολύ ενεργό και πολύ ζωντανό. Ακόμα και παρά την ομόφωνη καταδίκη της σε πρώτο βαθμό. Έχω την πεποίθηση ότι θα ανατραπεί η απόφαση σε δεύτερο βαθμό, γιατί ο τρόπος που εργαζόμαστε πάνω σε αυτήν την υπόθεση διαφέρει πάρα πολύ από τον τρόπο προσέγγισης που υπήρχε στον πρώτο βαθμό».
Στη συνέχεια, η δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε: «Ο κ. Κοκκινόπουλος ερχόταν στο γραφείο του Κούγια και έπαιρνε δικογραφίες και εμπνέονταν από αληθινές ιστορίες, αλλά σε υποθέσεις που ήταν πλέον αμετάκλητες. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς η κ. Παπαληγούρα θα παίξει σε μια σειρά που θα είναι μια μητέρα που αφήνεται το υπονοούμενο ότι μάλλον δολοφονεί τα παιδιά της, αλλά δε θα καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για την εντολέα μου».
«Αν έχουμε έστω και ενδείξεις ότι θα γίνει αυτή η σειρά, θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα»
«Θα το πω ξεκάθαρα: Ακόμα κι αν γραφτεί ένα σημείωμα στην αρχή του επεισοδίου, ότι όποια ομοιότητα με πρόσωπα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αυτό δεν έχει καμία νομική σημασία. Επειδή μίλησα με την εντολέα μου και επειδή δεν έχει και καμία σχέση με αυτήν την τηλεοπτική παραγωγή που θα δημιουργηθεί. Γιατί ακούστηκε και αυτό σε δημόσια σφαίρα. Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι η εντολέας μου δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να εμπορευτεί αυτήν την τραγωδία για να κερδίσει έστω κι ένα ευρώ. Αν έχουμε έστω και ενδείξεις ότι θα γίνει αυτή η σειρά, θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσουμε την προβολή της».




0 ΣΧΟΛΙΑ