ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η πολιτική αλλαγή περνάει μέσα από την ήττα της ΝΔ»: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ

«Η πολιτική αλλαγή περνάει μέσα από την ήττα της ΝΔ»: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης(EUROKINISSI)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με τη συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» ολοκληρώθηκε η παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι η πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και την ήττα της Νέας Δημοκρατίας.

Τι ανέφερε ο Ανδρουλάκης

Ο κ. Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε πως το κόμμα του διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που επικεντρώνεται στη δημόσια υγεία, τη δημόσια παιδεία και την αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος.  «Η πολιτική αλλαγή περνάει μέσα από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, γιατί εμείς έχουμε το πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα που δεν έφτιαξαν επικοινωνιολόγοι, ούτε εταιρείες συμβούλων» απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε:

«Για εμάς η πολιτική αλλαγή περνάει από το ΠΑΣΟΚ, γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει το πρόγραμμα για τη δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, που φθίνουν», είπε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπλήρωσε πως «κάθε πολίτης καταλαβαίνει ότι το κόστος στη στέγαση είναι απαγορευτικό για χιλιάδες Έλληνες πολίτες. Σε όλες αυτές τις προκλήσεις απαντήσαμε στοχευμένα».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ(EUROKINISSI)

Απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπήρξε κατηγορηματικός πως «η πολιτική αλλαγή περνάει μέσα από την ήττα της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής, μέσα από την ήττα της ΝΔ. Νίκη του ΠΑΣΟΚ και ήττα της ΝΔ σημαίνει αλλαγή σελίδας για τον τόπο»

Ολοκληρώνοντας, ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι το κόμμα του καταθέτει προτάσεις με σεβασμό στα δημοσιονομικά δεδομένα, προτάσσοντας ένα διαφορετικό όραμα ανάπτυξης. «Ήρθαμε εδώ, στη ΔΕΘ, με μεγάλη προσοχή για τα δημοσιονομικά της χώρας και με άλλο όραμα για την ανάπτυξη που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υλοποιείται σήμερα στον τόπο», σημείωσε.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου