ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Πέτρος Κωστόπουλος: «Σιχαίνομαι τους βλάκες, η αναγνωρισιμότητα είναι δίκοπο μαχαίρι»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Σιχαίνομαι τους βλάκες, η αναγνωρισιμότητα είναι δίκοπο μαχαίρι»
Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο «Καλοκαίρι Παρέα»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» και παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου, σχολιάζοντας αρκετά θέματα, από την επιστροφή του στην τηλεόραση μέχρι τα παιδιά του.

Ο ιστορικός εκδότης θα βρεθεί στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη στον ANT1, με την εκπομπή να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στις 08:30, προσφέροντας θεματολογία που συνδυάζει ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Η συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα και πώς αυτή επηρέασε τη ζωή του λέγοντας: «Το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας είναι δίκοπο μαχαίρι. Είναι ένα πράγμα που μπορεί να σου κάνει πιο εύκολη ή πιο δύσκολη τη ζωή. Όταν βγήκα δεν υπήρχε κάποιος που να είναι διευθυντής περιοδικού και να είναι γνωστός. Συνέβη πρώτη φορά και δεν μπορούσα να το συλλάβω. Δεν το λέω με ταπεινοφροσύνη, αυτή ήταν η εποχή».

Δεν παρέλειψε να εκφράσει τη λύπη του για τον θάνατο του Λυμπέρη και να μιλήσει για τον ρόλο του ανταγωνισμού: «Έχω στεναχωρηθεί με τον χαμό του Λυμπέρη. Ο Λυμπέρης ήταν ένας άνθρωπος που με έσπρωξε να κάνω καλύτερα.

Ο ανταγωνισμός πάντα σε φτιάχνει και είναι κάτι που το εκτίμησα βαθιά. Δεν πλακωθήκαμε στο ξύλο. Τις δικές μου εκδόσεις, όλοι οι διευθυντές περιοδικών ήταν γυναίκες. Ήταν καλύτερες! Και όλες έκαναν καριέρα. Η Ναταλία Γερμανού, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η Αθηναΐς Νέγκα, η Σόνια Καζόνι. Πάρα πολλές και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία».

Όσον αφορά την τηλεοπτική του επιστροφή, σημείωσε: «Ήμουν σε ψυχολογική κατάσταση τέτοια που δεν ήθελα να βγω στο γυαλί. Εδώ και ένα εξάμηνο ξαναβρήκα την χαμένη μου αισιοδοξία. Έχω κάνει τα πάντα, έβγαλα δίσκους, βιβλία μαγειρικής, έχω παίξει σε σήριαλ. Οπότε αποφάσισα αυτή τη φορά να επιστρέψω και εύχομαι να μην το μετανιώσω».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε επίσης στις διαφορές της τηλεόρασης τότε και τώρα: «Παλιότερα η τηλεόραση ήταν καλύτερα. Υπάρχουν πράγματα που τώρα τα βαριέμαι. Παλιά είχες να κάνεις με τη Βίσση, τη Βανδή. Τώρα το να ασχοληθώ με έναν πρώην παίκτη ριάλιτι, παντρεύτηκε, χώρισε, το έχω γραμμένο στα παλιά μου τα παπούτσια. Διαβάζω μερικά ονόματα παντού και λέω “ποιος είναι αυτός;”. Δεν μπορώ το ξεκατίνιασματα. Σιχαίνομαι τους βλάκες, το ξεκατίνιασμα».

Μιλώντας για τον επικείμενο γάμο της κόρης του, Αμαλίας Κωστόπουλου, αλλά και γενικά για τις σχέσεις των παιδιών του, ανέφερε: «Του χρόνου θα γίνει ο γάμος. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι καλός ο γαμπρός. Από τους συντρόφους της ήταν ο μοναδικός που συμπαθούσα. Και η σύντροφος του γιου μου. Μιλάμε για αυτά, υπάρχει μια άνεση».

Επίσης μίλησε και για την τρυφερή σχέση που έχει με τον γιο του, Μάξιμο, με αφορμή τη φωτογραφία όπου αγκαλιάζονται στο αεροδρόμιο: «Δεν την ήξερα καν αυτή τη φωτογραφία. Την έβγαλε η μαμά της κοπέλας του. Κλαίγαμε του κερατά σε εκείνο το σημείο. Σε αυτό το παιδί πήγα σαν μπαμπάς, επειδή ήμασταν μαζί συνέχεια. Όταν πήγα σπίτι συνέχισα να κλαίω, υπήρχε μια τεράστια τρύπα. Εκεί έπρεπε να πάει και εκεί είναι χαρούμενος.

Ο Μάξιμος είναι καλύτερης ποιότητας από εμένα. Πήρε κάποια πράγματα που του δίδασκα από μικρός. Βγήκε ένα αντράκι που μου αρέσει. Τώρα αισθάνομαι μόνος μου. Κάποιες φορές κάτι συμβαίνει και νιώθω λιγότερος μόνος».

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, λέγοντας: «Δεν ξέρω τώρα αν θα άντεχα να έχω μια γυναίκα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες. Μετά από αυτά τα χρόνια που ήμουν παντρεμένος αλλά και αυτά τα χρόνια που είμαι ελεύθερος, αποκτάς κάποιες συνήθειες, θέλω να δω μπάσκετ, μια ταινία κλπ. Είναι ωραία να πάμε διακοπές κλπ. Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο αλλά δεν είναι εύκολο».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου