ΠΑΓΝΗ: Έσπασε αγωγός νερού – Τραυματίστηκε ασθενής στο κεφάλι

Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Τρίτης (9/9) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όταν αγωγός νερού έσπασε στην Καρδιολογική Κλινική, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2 π.μ., όταν μεγάλος όγκος νερού έπεσε κατευθείαν πάνω σε κρεβάτι όπου κοιμόταν ένας ασθενής.
Ο ασθενής τραυματίστηκε στο κεφάλι
Οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι, ξυπνώντας από τον θόρυβο, πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους πιστεύοντας αρχικά ότι πρόκειται για σεισμό. Ο άτυχος ασθενής τραυματίστηκε στο κεφάλι και αναμένεται να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των κακώσεων. Στον θάλαμο, όπου νοσηλεύονται συνολικά έξι άτομα, έσπευσαν αμέσως γιατροί, νοσηλευτές και τεχνικό προσωπικό ώστε να απομακρύνουν τα νερά και να αποκαταστήσουν την κατάσταση.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο», ανέφερε στο cretapost ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Βρύσαλης και συμπλήρωσε: «Αυτά συμβαίνουν όταν η διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, οι προληπτικές παρεμβάσεις, η συντήρηση και επισκευή των δημόσιων δομών θεωρούνται κόστος. Τέτοιου είδους συμβάντα έχουν ξανασυμβεί και στο παρελθόν Κι αυτό γιατί η συντήρηση των εγκαταστάσεων, οι τεχνικές εργασίες και οι άμεσες παρεμβάσεις σε περιπτώσεις βλαβών ή δυσλειτουργιών είναι απαιτητικό έργο με το οποίο έχει επιφορτιστεί το ελάχιστο μόνιμο προσωπικό που έχει απομείνει στην Τεχνική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ».






0 ΣΧΟΛΙΑ