ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Να σαπίσει στη φυλακή όποιος στέρησε το οξυγόνο στο παιδί μου»: Ξέσπασε ο πατέρας του άτυχου Παναγιωτάκη

«Να σαπίσει στη φυλακή όποιος στέρησε το οξυγόνο στο παιδί μου»: Ξέσπασε ο πατέρας του άτυχου Παναγιωτάκη
Τι είπε ο πατέρας του Παναγιωτάκη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο θάνατος του Παναγιωτάκη αποδίδεται πλέον επίσημα σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών που ερευνούν την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Η δημόσια τοποθέτηση του πατέρα του Παναγιωτάκη

Αφού επιβεβαιώθηκε ότι το βρέφος δεν πέθανε από παθολογικά αίτια αλλά υπέστη ασφυξία, ο πατέρας του μωρού, σε δηλώσεις του στο Star, ξέσπασε με οργή, ζητώντας την αυστηρή τιμωρία του ενόχου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να σαπίσει στη φυλακή όποιος του στέρησε την ανάσα».

«Όποιο χεράκι ήταν αυτό που στέρησε το οξυγόνο και μου πήγε το παιδί μου εκεί που είναι, να σαπίσει στη φυλακή. Να ηρεμήσει το παιδί μου, η ψυχούλα του παιδιού μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι βασική ύποπτος παραμένει η Ειρήνη Μουρτζούκου, παρότι συνεχίζει να αρνείται ότι σκότωσε τον Παναγιωτάκη, σε αντίθεση με τις άλλες τέσσερις δολοφονίες μωρών που έχει ομολογήσει. Μάλιστα, αφήνει υπόνοιες για εμπλοκή άλλου προσώπου στη δολοφονία του άτυχου παιδιού τον Αύγουστο του 2024.

Δολοφονία ο θάνατος του μικρού Παναγιωτάκη

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στο «φως» σχετικά με τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη, στην υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με το νέο ιατροδικαστικό πόρισμα, το παιδί δεν πέθανε από παθολογικά αίτια, αλλά πρόκειται για δολοφονία μέσω ασφυξίας.

Ο παθολογοανατόμος Σάκης Ανεστάκης, μετά την επανεξέταση των ευρημάτων, καταρρίπτει δύο βασικά σημεία των προηγούμενων πορισμάτων: δεν υπήρξε «εγκολεασμός εντέρου», αλλά σήψη, ενώ η αναφορά σε «υποξία» θεωρείται λανθασμένη, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι το μοιραίο συνέβη λίγο πριν τον θάνατο του παιδιού.

Το νέο πόρισμα, που φέρει την υπογραφή τριών ιατροδικαστών, έρχεται να ενισχύσει την άποψη ότι ο θάνατος του μικρού δεν οφειλόταν σε φυσικά αίτια, αλλά σε εγκληματική ενέργεια. Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου έχει ήδη παραδεχθεί τη δολοφονία τεσσάρων από τα πέντε παιδιά, επιμένοντας ωστόσο ότι ο Παναγιώτης είχε φύγει από τη ζωή εξαιτίας παθολογικών προβλημάτων.

Το πρωί της Πέμπτης, αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβησαν στις φυλακές Κορυδαλλού για να τη συναντήσουν. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους για τον Παναγιώτη, η 25χρονη κράτησε σιγή, χωρίς να δώσει καμία απάντηση για τον θάνατό του.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου