ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Τώρα πάλι μαζί»: Συγκινεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον πατέρα του και τον παππού του

«Τώρα πάλι μαζί»: Συγκινεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον πατέρα του και τον παππού του
Η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον πατέρα και τον παππού του
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σαράντα χρόνια μετά τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα, «έφυγε» από τη ζωή και ο γιος του, Δημήτρης Κωνσταντάρας, σε ηλικία 79 ετών. Ο δημοσιογράφος και πολιτικός πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής (24/08), σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο της δημοσιογραφίας και της δημόσιας ζωής.

Η συγκινητική ανάρτηση

Ο γιος του, θέλοντας να τον αποχαιρετήσει, δημοσίευσε μια παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου ο Δημήτρης και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ποζάρουν μαζί. Στη λεζάντα έγραψε μόνο τρεις λέξεις: «Τώρα πάλι μαζί».

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας υπήρξε φιλόλογος, δημοσιογράφος, τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά και πολιτικός. Διετέλεσε βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος, ενώ είχε συγγράψει συνολικά 18 βιβλία.

Παράλληλα, με τις παρεμβάσεις και τις κριτικές του σημάδεψε τον δημόσιο διάλογο, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στον χώρο των ΜΜΕ. Μέχρι το τέλος στάθηκε δίπλα στον πατέρα του, όπως και ο δικός του γιος στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια, όταν η υγεία του είχε αρχίσει να επιβαρύνεται.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου