Ρωσία: Καλλονή και πρώην εστεμμένη νεκρή σε τροχαίο με άλκη – Έπεσε σε κώμα για ένα μήνα

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία, αλλά και διεθνώς, ο θάνατος της 30χρονης καλλονής Ξένιας Αλεξάντροβα, κυρίως λόγω των δραματικών συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη. Η πρώην διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία Miss Universe και αναπληρωματική Μις Ρωσία το 2017 έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στις 5 Ιουλίου.
Πρώην Μις Ρωσία σκοτώθηκε σε τροχαίο
Διαβάστε επίσης
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Τβερ Ομπλάστ, όταν μια άλκη (είδος ελαφιού) πετάχτηκε αιφνιδιαστικά στο δρόμο και συγκρούστηκε βίαια με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζώο χτύπησε κατευθείαν την Αλεξάντροβα, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό της.
Η Αλεξάντροβα υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι έπεσε σε κώμα για πάνω από έναν μήνα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά δεν τα κατάφερε και στις 15 Αυγούστου άφησε την τελευταία της πνοή. Ο σύζυγός της που οδηγούσε το αυτοκίνητο κι επέζησε του τροχαίου, μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν.
«Από τη στιγμή που πήδηξε η άλκη μέχρι την πρόσκρουση, πέρασε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Το ελάφι μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο. Το χτύπημα έπληξε την Ξένια στο κεφάλι. Ήταν αναίσθητη, το κεφάλι της ήταν σπασμένο, όλα ήταν καλυμμένα με αίμα», είπε χαρακτηριστικά ο Ίλια.






0 ΣΧΟΛΙΑ