ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Εξαφανίστηκε 59χρονη από παραλία – Είχε πάει για μπάνιο με τον σύζυγό της

Καβάλα: Εξαφανίστηκε 59χρονη από παραλία – Είχε πάει για μπάνιο με τον σύζυγό της
Έρευνες σε εξέλιξη από Αστυνομία και Λιμενικό για τον εντοπισμό 59χρονης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και σήμερα, Σάββατο 2 Αυγούστου 2025, οι έρευνες της Αστυνομίας και του Λιμενικού για τον εντοπισμό της 59χρονης γυναίκας που έχει εξαφανιστεί στο Οφρύνιο, στον Δήμο Παγγαίου Καβάλας.

Αγνοείται 59χρονη στο Οφρύνιο Καβάλας

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα, η γυναίκα βρισκόταν το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία του Οφρυνίου, όταν ο σύζυγός της δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές, ενώ ένα εργατικό δυστύχημα στη Λάρισα έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινότητα.

Η γυναίκα, βρετανικής καταγωγής, έφτασε το πρωί του Σαββάτου με το σύζυγό της σε beach bar της περιοχής για μπάνιο, από χωριό των Σερρών όπου κατοικούν. Ο σύζυγός της -ελληνικής καταγωγής- αποκοιμήθηκε στις ξαπλώστρες και όταν ξύπνησε η γυναίκα έλειπε από κοντά του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Τα προσωπικά της αντικείμενα ήταν εκεί. Οι έρευνες πραγματοποιούνται υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου