ΑΡΧΙΚΗ SPORTS

Play offs Europa και Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Play offs Europa και Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ
Μαθαίνουν αντίπαλο πριν την League Phase Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο 2ος προκριματικός γύρος του Europa League ολοκληρώθηκε, και πλέον, η αγωνία κορυφώνεται για τις ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενόψει της κλήρωσης της προσεχούς Δευτέρας (4/8). Οι δύο «μονομάχοι» θα μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους, τόσο σε περίπτωση πρόκρισης στους επόμενους γύρους όσο και σε περίπτωση αποκλεισμού από τις τρέχουσες αναμετρήσεις τους με τη Βόλφσμπεργκερ και τη Σαχτάρ αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετρά αντίστροφα για τους κρίσιμους αγώνες με τη Βόλφσμπεργκερ. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 7 Αυγούστου (20:30) στην καυτή έδρα της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 14 του ίδιου μήνα (20:00) στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας. Λίγα 24ωρα νωρίτερα, και συγκεκριμένα την προσεχή Δευτέρα (4/8, 14:00), οι Θεσσαλονικείς θα μπουν στην κλήρωση τόσο του Europa League όσο και του Conference League, καθώς οι πιθανοί αντίπαλοί τους θα προκύψουν και από τις δύο διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι 12 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στα Play Offs του Europa League:

  • Γκενκ
  • Σαμσουνσπόρ
  • Αμπερντίν
  • Σίγμα Όλομουτς
  • Χάκεν – Μπραν
  • RFS – Κουόπιο
  • Λίνκολν – Νόα
  • Ζρίνσκι – Μπρέινταμπλικ
  • Ριέκα – Σέλμπουρν
  • Ηττημένος Καϊράτ – Σλόβαν Μπρατισλάβας
  • Ηττημένος Σκεντίγια – Καραμπάγκ
  • Ηττημένος Πάφος – Δυναμό Κιέβου

* Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού το ζευγάρι Πάφος-Δυναμό Κιέβου δεν θα μπει στην κληρωτίδα, καθώς η Σαχτάρ και η Δυναμό Κιέβου προέρχονται από την ίδια χώρα.

Στο σενάριο του αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από τους Κυπελλούχους Αυστρίας, οι πιθανοί αντίπαλοι στην κλήρωση του Conference League είναι 17, εκ των οποίων οι 13 είναι ζευγάρια, ενώ στην κλήρωση θα τοποθετηθούν και οι «επικίνδυνες» Φιορεντίνα, Ράγιο, Κρίσταλ Πάλας και Μάιντζ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα Play Offs του Conference League:

Παναθηναϊκός
UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2025-2026 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
  • Σάντα Κλάρα / Λαρν
  • Αστάνα / Λωζάνη
  • Ηττημένος Σερβέτ / Ουτρέχτη
  • Κλάκσβικ / Νέμαν Γκρόντνο
  • Βίκινγκουρ / Μπρόντμπι
  • Χάιντουκ / Ντίναμο Σίτι
  • Ρίγα / Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
  • Μπάνικ Οστράβα / Αούστρια Βιέννης
  • Σπαρτάκ Τρνάβα / Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα
  • Ρόζενμποργκ / Χάμαρμπι
  • Ηττημένος Χάκεν/ Μπραν
  • Ηττημένος Φρέντρικσταντ / Μίντιλαντ
  • Ηττημένος ΑΕΚ Λάρνακα / Λέγκια
  • ΑΪΚ / Γκίορ
  • Αρντά / Ζαλγκίρις Κάουνας
  • Λέφσκι / Σαμπάχ

Αναλυτικά οι 17 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα Play Offs του Conference League:

ΠΑΟΚ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΖΑΛΤΜΠΟΜΕΛ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / 13η ΗΜΕΡΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
  • Φιορεντίνα
  • ΑΖ – Βαντούζ
  • Σπάρτα Πράγας – Αραράτ Αρμενίας
  • Σέριφ – Άντερλεχτ
  • Κρίσταλ Πάλας
  • Μπασακσεχίρ – Βίκινγκ
  • Παρτιζάν – Χιμπέρνιαν
  • Λουγκάνο – Τσέλιε
  • Ράγιο Βαγιεκάνο
  • Μακάμπι Χάιφα – Ρακόφ
  • Σάμροκ Ρόβερς – Μπαλκάνι
  • Ομόνοια – Αράζ
  • Μάιντζ
  • Μπεσίκτας – Σεντ Πάτρικς
  • Στρασβούργο
  • Γιαγκελόνια – Σίλκεμποργκ
  • Ηττημένος Κλουζ-Μπράγκα

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου