Καταδίκη για τον ΜακΛέμορ: 8 χρόνια φυλάκιση για βιασμό και σεξουαλική επίθεση

Η αμερικανική δικαιοσύνη επέβαλε βαριά ποινή στον Μπεν ΜακΛέμορ, ο οποίος καταδικάστηκε σε οκταετή κάθειρξη. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ και της ΑΕΚ κρίθηκε ένοχος για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, με τις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ να του επιβάλλουν την αυστηρή ποινή. Ο 32χρονος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς πλέον καλείται να εκτίσει την ποινή του πίσω από τα κάγκελα.
Διαβάστε επίσης
Στην φυλακή ο ΜακΛέμορ: Ένοχος για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση
Ο πρώην NBAer (Κινγκς 2013-17, Γκρίζλις 2017-18, Κινγκς 2018-19, Ρόκετς 2019-21, Λέικερς 2021, Τρέιλ Μπλέιζερς 2021-22), της ΑΕΚ το 2023 και της Μαρκεζεφέντι την περασμένη χρονιά είχε αναγνωριστεί ως ύποπτος στις 3 Οκτωβρίου 2021, ωστόσο, χρειάστηκε να έρθει ο Απρίλιος του 2024 για να συλληφθεί μετά από εξέταση στοιχείων και μαρτυρίας του τότε 21χρονου θύματος δύο μήνες νωρίτερα. Η συνέχεια είναι στη φυλακή.
“Ευελπιστούμε πως η Νομοθεσία του Όρεγκον θα υιοθετήσει μία διαδικασία ‘δεύτερης εξέτασης’, που θα αξιολογήσει αν πρέπει να εκτίσει ολόκληρη την ποινή των 100 μηνών ή αν, πέρα από αυτή τη σύντομη συνάντηση μετά από κατάποση αλκοόλ που οδήγησε σε αυτήν την καταδίκη, ο Μπεν ΜάκΛεμορ είναι ένα συνετό και ταπεινό άτομο που έχει ζήσει μία έντιμη ζωή υπέρ του κοινωνικού συνόλου”, δήλωσε η δικηγόρος του, Κρίστεν Ουαϊνμίλερ.






0 ΣΧΟΛΙΑ