Ξέσπασε η Ελένη Τσολάκη για τη βρεφοκτόνο Μουρτζούκου: «Δεν έγινες ποτέ μητέρα, είσαι ένα τέρας!!»

Έπειτα από έναν χρόνο θεατρινισμών και «παρέλασης» από όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές, η Ειρήνη Μουρτζούκου ομολόγησε επιτέλους τη δολοφονία τεσσάρων βρεφών, ενώ φέρεται να παραδέχθηκε επίσης και μία απόπειρα δολοφονίας ενήλικης γυναίκας.
Η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη για τη Μουρτζούκου
Μετά την ανατριχιαστική ομολογία της 25χρονης, η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη ξέσπασε δημόσια, εκφράζοντας έντονα την αγανάκτησή της για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.
Η Ελένη Τσολάκη, η οποία συνήθως αποφεύγει τις δημόσιες δηλώσεις και διατηρεί χαμηλούς τόνους, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα ενός κοριτσιού, γεγονός που καθιστά την αντίδρασή της ακόμα πιο φορτισμένη.
«Δεν θα καταφέρεις να λερώσεις την πιο ιερή λέξη! Δεν έγινες ποτέ μητέρα εσύ!! Είσαι ένα τέρας!! Σιχαίνομαι και μόνο που βρέθηκα μαζί σου στον ίδιο χώρο. Πώς μπόρεσες να ακουμπήσεις τις πιο αγνές ψυχές;; Είσαι ότι χειρότερο έχει βγάλει το ανθρώπινο είδος. Καμία τιμωρία δεν είναι αρκετή για σένα!! Φόνισσα!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η ομολογία της παιδοκτόνου συγκλονίζει
Η ομολογία της 25χρονης αποτελεί σημείο καμπής για την υπόθεση της Αμαλιάδας, καθώς μέχρι και χθες το μεσημέρι αρνούνταν κάθε εμπλοκή στους θανάτους των τριών βρεφών και της αδερφής της το 2014. Οι Αρχές είχαν εντείνει τις ανακρίσεις, με την κατηγορούμενη να ισχυρίζεται ότι την κυριεύουν «δαίμονες» και ότι δεν θυμάται τίποτα. Ωστόσο, η πίεση που ασκήθηκε από τους αστυνομικούς φαίνεται πως την οδήγησε να παραδεχτεί την ενοχή της.
Η δήλωσή της ότι «θόλωνε το μυαλό» της και η ανάγκη της να «βγάλει από μέσα της» όσα την βασάνιζαν, δίνουν μια εικόνα της ψυχολογικής της κατάστασης, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν να ερευνούν τα κίνητρα και τις συνθήκες που την οδήγησαν σε αυτές τις πράξεις. Η υπόθεση αυτή αναδεικνύει τη σημασία της διερεύνησης ψυχολογικών παραγόντων σε εγκλήματα τέτοιας φύσης, ενώ η ομολογία της 25χρονης ανοίγει τον δρόμο για την απονομή δικαιοσύνης.
Η Μουρτζούκου παραδέχθηκε ότι ευθύνεται για τους θανάτους τριών βρεφών αλλά και της αδελφής της, όταν ήταν 14 ετών, προ 11ετίας, με αποτέλεσμα η υπόθεση να έχει παραγραφεί. Όπως υποστήριξε, το δεύτερο παιδί της το σκότωσε κατά λάθος, καθώς το πλάκωσε στον ύπνο. Για τα υπόλοιπα βρέφη παραδέχθηκε ότι έδρασε συνειδητά.






0 ΣΧΟΛΙΑ