Σοκ στον Άρειο Πάγο: Τούρκος κρατούμενος έκοψε τις φλέβες του την ώρα της δίκης

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο δικαστήριο του Αρείου Πάγου, στην ανακοίνωση για απόρριψη αίτησης Τούρκου κρατουμένου, που δεν επιθυμούσε να εκδοθεί στη χώρα του.
Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος έβγαλε ξυραφάκι και έκοψε τις φλέβες του μέσα στη δικαστική αίθουσα ενώ στη συνέχεια γεμάτος αίματα έπεσε κάτω αναίσθητος.
Αναστάτωση στον Άρειο Πάγο
Οι δικαστές και ο εισαγγελέας της έδρας παρακολουθούσαν εμβρόντητοι, ενώ ερωτήματα εγείρονται για το πώς γίνεται ο κρατούμενος να πέρασε ξυραφάκι μέσα στη δικαστική αίθουσα.
Ταυτόχρονα, θέτονται και θέματα ασφαλείας του ανώτατου δικαστηρίου, ειδικά από τη στιγμή που κρατούμενος είχε ένα τέτοιο αντικείμενο στην κατοχή του.
Ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιεισαγγελέας ΑΠ που ήταν στην έδρα, θα διαβιβάσει στην εισαγγελία πρωτοδικών δικογραφία αναζητώντας ευθύνες.
0 ΣΧΟΛΙΑ