ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Σπάνια δημόσια εμφάνιση από την Αθηνά Ωνάση – Εντυπωσιακή η εικόνα της

Σπάνια δημόσια εμφάνιση από την Αθηνά Ωνάση – Εντυπωσιακή η εικόνα της
Η Αθηνά Ωνάση
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε γκαλά για τη μόδα στο Παρίσι έδωσε το «παρών» η Αθηνά Ωνάση το βράδυ της Κυριακής, 6 Ιουλίου, πραγματοποιώντας δημόσια εμφάνιση έπειτα από πολλούς μήνες.

Η «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση τηρεί εδώ και πολλά χρόνια την απόφαση που πήρε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, όταν παρευρέθηκε σε επίσημο δείπνο στο Παρίσι, με ομολογουμένως αλλαγμένη εικόνα.

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση

Τέσσερις μήνες μετά, επανήλθε στη δημόσια σφαίρα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την έναρξη της εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, η οποία έλαβε χώρα στο Musée des Arts Décoratifs.

Σπάνια εμφάνιση στο Musée des Arts Décoratifs από την Αθηνά Ωνάση

Η εκπομπή «Live News» μετέδωσε φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση από τη λαμπερή βραδιά στην Πόλη του Φωτός, όπου μαζεύτηκε μεγάλος μέρος της παγκόσμιας ελίτ. Η ίδια, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, φορώντας μια κόκκινη μάξι τουαλέτα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου