ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Βαρύ πένθος για τον Νίκο Κοκλώνη – Πέθανε ο πατέρας του

Βαρύ πένθος για τον Νίκο Κοκλώνη – Πέθανε ο πατέρας του
Ο Νίκος Κοκλώνης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Νίκος Κοκλώνης, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής (6/7) έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, στον οποίο είχε αδυναμία.

Ο παρουσιαστής, τηλεοπτικός παραγωγός και ιδιοκτήτης της Barking Well γνωστοποίησε τη θλιβερή είδηση αναρτώντας φωτογραφία με μια μαύρη κορδέλα και υπογραμμίζοντας πως είναι ευγνώμων για την αγάπη και την ασφάλεια που ένιωθε κοντά του.

«Καλό ταξίδι, μπαμπά μου. Σε ευχαριστώ για όλα. Για την αγάπη σου, την παρουσία σου, την ησυχία που ένιωθα όταν ήσουν κοντά», έγραψε συγκεκριμένα ο Νίκος Κοκλώνης στην ανάρτησή του στο Instagram.

Η ανακοίνωση του θανάτου του πατέρα του

Οι δυσκολίες και η αγάπη

Ο παρουσιαστής-παραγωγός μεγάλωσε στον Πειραιά, σε μια δεμένη οικογένεια με τέσσερα παιδιά: τον ίδιο, τον Άγγελο, την Ελένη και την Κωνσταντίνα. Γονείς τους ο κύριος Δημήτρης και η κυρία Έρη. «Ο χαρακτήρας μου διαμορφώθηκε από τους γονείς μου», έχει πει ο Νίκος Κοκλώνης σε παλαιότερη συνέντευξή του.

«Υπήρχαν μέρες που πάλευαν να μαζέψουν χρήματα για να πληρώσουμε το ενοίκιο ή το ρεύμα», έχει ακόμα εξομολογηθεί ο Νίκος Κοκλώνης, σημειώνοντας όμως πως ποτέ δεν του έλειψε η αγάπη και η φροντίδα των γονιών του.

Η τελευταία δημόσια αναφορά στον πατέρα του

Η τελευταία δημόσια αναφορά του στον πατέρα του είχε γίνει με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, όταν ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία, συνοδεύοντάς με τη λεζάντα: «Σε λατρεύω, μπαμπά. Ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου».

Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου